Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, ASX napisał(a):Dopiero co były narzekania na zbyt łatwy system progresji.Jak widać graczom się nie dogodzi xDW szóstce jest minimalnie bardziej wymagajacy system progresji, spokojnie pozaliczaj strefy driftu, strefy radarowe, porozbijał tablice i te 5 tysięcy wpadnie bez trudu.Mimo wszystko jest to ścigałka, więc punkty do "głównego wątku" chociaż to brzmi głupio, ale wiadomo ocb powinny być jednak za wyścigi, nie gówienka.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. no ja wbiłem na złotą bez zrobienia wszystkich wyścigów, jest sporo rzeczy co wbijają łatwo, np przejechanie pierwszy raz każdą klasą kółka w time attack to punkty do opaski i tak na każdym torze
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, wojtas011 napisał(a):no ja wbiłem na złotą bez zrobienia wszystkich wyścigów, jest sporo rzeczy co wbijają łatwo, np przejechanie pierwszy raz każdą klasą kółka w time attack to punkty do opaski i tak na każdym torzeNo tak, nic takiego nie robiłem, po prostu jeździłem wyścigi jak w Forzie 3-5 :D. Ale spoko, widzę już, ale nie wiem czy dam radę :). Wygląda na to, że najszybciej drag stripy, time triale, albo szukanie znajdziek...
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Hehe ile bym oddał, żeby to jeszcze dłużej trwało i więcej kontentu było. Tak to teraz raz na tydzień wracam porobić playliste.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Donatello1991 napisał(a):Hehe ile bym oddał, żeby to jeszcze dłużej trwało i więcej kontentu było. Tak to teraz raz na tydzień wracam porobić playliste.Za 7 opaskę dostajemy coś więcej, niż tylko ostatni event?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Na 7 opaskę dostajemy coś więcej, niż tylko ostatni event?Tak, będzie jeszcze kilka wyścigów i odblokuje się nowa niewielka wyspa
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):No tak, nic takiego nie robiłem, po prostu jeździłem wyścigi jak w Forzie 3-5 :D. Ale spoko, widzę już, ale nie wiem czy dam radę :). Wygląda na to, że najszybciej drag stripy, time triale, albo szukanie znajdziek...no ja w 4 tylko playlisty grałem, totalnie nic "singlowego" i tam odblokowałem całą gre xddlatego jak czytam, ze w 4 była lepszy progres to nóź się w kieszeni otwiera
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 5 minut temu, ASX napisał(a):Tak, będzie jeszcze kilka wyścigów i odblokuje się nowa niewielka wyspaA to spoko