Opublikowano wczoraj o 07:14 1 dzień Nie jest chyba tak źle jak wróżyłem. Spoko wynik jak na droższy dostęp przed premierę:
Opublikowano wczoraj o 09:37 1 dzień Autor Ja walczyłem ze sobą wczoraj i dzisiaj czy warto dopłacać 100 zł, aby zagrać przed wtorkiem, ale wygrał jednak zdrowy rozsądek i nie wziąłem. Jakby edycja premium oferowała coś więcej niż tylko wczesny dostęp i jakieś cyfrowe duperele typu skórki to pewnie bym się złamał. Bo oglądam od tych kilku dni porównania, czytam wrażenia na reddicie i kurcze podoba mi się
Opublikowano wczoraj o 09:59 1 dzień Też bym tak zrobił, ale tak jak mówisz, 100zl płacisz za wcześniejszy dostęp i skiny które są po prostu chujowe. Przesada. Z gearsami też się zastanawiam czy warto iść w ultimate.
Opublikowano wczoraj o 17:16 1 dzień Te wcześniejsze dostępy to rak jak chuj płaci się więcej żeby zagrać w grę często bez day 1 patcha.Ja brałem wcześniejszy dostęp do starfielda bo hajp był duży i było dlc w pakiecie no ale dlc wyszło chujowe.Brałem też forze horizon 6 ostatnio we wcześniejszym ale tam w zestawie były dwa nadchodzące dlc to się opłacało.Dla skinów i innego gówna nie biorę to i halo nie wziąłem.