Opublikowano 7 lipca7 lip schowałem już zestaw i grałem w mario karty pod kołderką no ale ostro Pan pogrywasz...jak nie spróbuję dzisiaj pobić to nie zasnę
Opublikowano 7 lipca7 lip no dużo nie poprawiłem, ale jutro do roboty, więc musi tak zostać : dŁapy już takie spocone były, że na przedostatnim zakręcie do neutrala zredukowałem xdEdit. Jeszcze trochę niżej, ale jak ten pierwszy chłop ma 3.22 to za chuj nie rozumiem Edytowane 9 lipca9 lip przez rafanus2
Opublikowano 11 lipca11 lip 53 minuty temu, Magik napisał(a):Tak łatwo Co nie odpuszczeOo ładnie : d jak skończę Black flaga to się podejmę wyzwania
Opublikowano 11 lipca11 lip Ja się coś nie mogę przekonać do tych zmian po ostatnim patchu... auto stało się jakieś nieprzewidywalne i nie mam takiego wyczucia co wcześniej.
Opublikowano 12 lipca12 lip Była wzmianka gdzieś o premierze? Bo widzę, że się fajnie bawicie chłopaki ale ja chciałbym to już mieć na konsolce. Może jeszcze na płytę się załapie
Opublikowano 12 lipca12 lip 14 minut temu, oFi napisał(a):Była wzmianka gdzieś o premierze? Bo widzę, że się fajnie bawicie chłopaki ale ja chciałbym to już mieć na konsolce. Może jeszcze na płytę się załapie Obstawiam minimum rok
Opublikowano 12 lipca12 lip 18 godzin temu, Michał102 napisał(a):Ja się coś nie mogę przekonać do tych zmian po ostatnim patchu... auto stało się jakieś nieprzewidywalne i nie mam takiego wyczucia co wcześniej.A to dziwne. Ja zupełnie w drugą stronę. Wcześniej było spoko, ale teraz jest bajka. Na gravelu o wiele lepiej czuć jak koła się w niego wgryzają, nie ma już tego "suwu" bokiem, gdzie dajesz obroty, chcesz pociągnąć auto w przód, a ono sunie cały czas. Teraz elegancko koła wgryzają się w glebę i czujesz, że masz nad tym o wiele większą kontrolę. Ale to nie tylko kwestia wgryzania się w glebę raczej, musieli coś zmieniać w fizyce, bo na asfalcie jest to samo, auto bardziej naturalnie łapie przyczepność, tak jakbyś się spodziewał pod takim, dajmy na to, potworze z napędem na 4 koła jak Hyundai. Tak samo harpiny na ręcznym o wiele fajniej czuć i kontrolować.No i ogólnie o wiele lepiej czuć co robi auto, przyczepność, szczególnie na asfalcie. W końcu czuć jak się jest przy limicie, bo wcześniej było to trochę na oczy. Wybornie mi się teraz jeździ, jak już nacieszę się asfaltem to też wbiję na ten odcinek w Grecji. Też super, że przywrócili czucie nierówności nawierzchni w FFB.Ale "czucia" weszło w jednym poście Edytowane 12 lipca12 lip przez tjery
Opublikowano 12 lipca12 lip No muszę cofnąć to co napisałem wcześniej. Gra po aktualizacji mi się zbugowała i był problem z dostosowaniem kąta obrotu kierownicy... podczas jazdy zmieniał się sam od 360 do 1080 stopni. Po reinstalu i ustawieniu w sterach kierownicy i gry na 540st jest bajka.
Opublikowano 12 lipca12 lip 1 minutę temu, Michał102 napisał(a):No muszę cofnąć to co napisałem wcześniej. Gra po aktualizacji mi się zbugowała i był problem z dostosowaniem kąta obrotu kierownicy... podczas jazdy zmieniał się sam od 360 do 1080 stopni. Po reinstalu i ustawieniu w sterach kierownicy i gry na 540st jest bajka.Tu ogólnie jest taki patent z kątem obrotu, że możesz z automatu ustawić na taki jaki realnie jest w każdym aucie. Nie działał mi soft lock, zacząłem szukać czemu i znalazłem posta na forum steam, gdzie koleś tłumaczy jak to zrobić i wtedy soft lock działa. Ustawiasz w grze kąt obrotu na 1332 stopnie, na kierownicy też (ja akurat nie mogę u siebie zmieniać co stopień, więc mam minimalnie wyżej, ale działa) i wtedy każde auto ma taki kąt jak w realu. No i dzięki temu soft lock mi działa, bo bez tego nie chciał.