Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 338

Featured Replies

Opublikowano

Albo może przesyłać nam do korekty. My za darmo przeczytamy wcześniej tekst i za darmo korektę zrobimy.

Perez, pomyśl ile zaoszczędzisz!

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ta, Roger pisze o tym ostatnim słynnym newsie z ppe Już wszystko jasne, autor miał tego dnia gorszy dzień i problemy osobiste i sobie pomógł chatemgtp więc luz i się odpjerdolta od zajebistego porta

• Ja to rozumiem, niech tam pracuje, nic mi do tego. Szanuje go za to jak prowadzi PE, wróciłem do kupowania szmatławca jak przejął stery. No ale jak wychodzisz z obory, to otrzepujesz buty z gnoju. Za

• Dostawa wjechała, herbatka przygotowana, można ruszać z pakowaniem :)

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Pix napisał(a):

Albo może przesyłać nam do korekty. My za darmo przeczytamy wcześniej tekst i za darmo korektę zrobimy.

Perez, pomyśl ile zaoszczędzisz!

I jeszcze grafikę może ktoś ogarnie? 5 naczelnych, 8 korektorów, 4 grafików ;)

Opublikowano

Nie oszukujmy się, korekta by się przydała, szczególnie w wydaniach specjalnych.

Opublikowano

Konsolite i dwie tak wysokie oceny w jednym numerze? Jakiś błąd w matrixie obama A felieton Rogera pominę milczeniem, bo bronienie PPE jest po prostu niesmaczne, nawet będąc jego naczelnym.

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, Shen napisał(a):

Nie oszukujmy się, korekta by się przydała, szczególnie w wydaniach specjalnych.

Obecnie korektę wszystkiego (miesięcznik, specjale i książki) robi ta sama osoba, więc poziom powinien być zbliżony. Pogadam z Markiem, czy nie za dużo dla niego, bo przy grafice jednak rozdzielenie wyszło na dobre - Romek ma miesięcznik i specjale, a książki już inny grafik, bo tak to by chyba nie pospinał tego czasowo.

Opublikowano

Czytelnicy: może zamiast Zaxa i Marcellusa w felietonach Adamus?

PE: Nie ma sprawy, macie Adamusa zamiast Piechoty frog

Opublikowano

Piechota po prostu nie zna więcej przykazań i się wypalił.

Opublikowano

Pierwszy raz w życiu widzę zdjęcie uśmiechniętego @Konsolite

Zupełnie przypadkowo na zdjęciu znajdują się również cycki, ale to pewnie zbieg okoliczności

Opublikowano
3 godziny temu, Pix napisał(a):

Pierwszy raz w życiu widzę zdjęcie uśmiechniętego @Konsolite

Zupełnie przypadkowo na zdjęciu znajdują się również cycki, ale to pewnie zbieg okoliczności

To Fotomanipulacja, AI itp, ja się nigdy nie uśmiecham ;)

5 godzin temu, Bzduras napisał(a):

Konsolite i dwie tak wysokie oceny w jednym numerze? Jakiś błąd w matrixie obama A felieton Rogera pominę milczeniem, bo bronienie PPE jest po prostu niesmaczne, nawet będąc jego naczelnym.

Nikt się tego nie spodziewał ;)

Opublikowano

Numer mam już do pobrania w panelu sklepu, ale download coś nie idzie. Potem sprawdzę na kompie. Patrona już nie mam, mail przyszedł o downloadzie, ale jak kliknąłem „pobierz” to wyskoczyło okno z napisem że trza być patronem:)

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał(a):

jest bronienie ppe... uuu szkoda bo zazwyczaj felietony Rogera to topka. Może lepiej nie czytać tym razem.

Opublikowano

Ta, Roger pisze o tym ostatnim słynnym newsie z ppe

Screenshot_20251104_215117_Chrome.jpg

Już wszystko jasne, autor miał tego dnia gorszy dzień i problemy osobiste i sobie pomógł chatemgtp więc luz i się odpjerdolta od zajebistego portalu.

Nie no lubię Rogera i staram się być wyrozumiały, bo wiem, że jako rednacz musi tego cyrku bronić, nawet kiedy bronić się już nie da, ale ostatnimi czasy poziom żenady zaczyna przebijać wszelkie granice

Opublikowano

Zamiast się odcinać od tego szamba, którego smród nadal się ciągnie za pismem, to naczelny jeszcze tego broni? Sieczka. Wydawca nie ma nic przeciwko?

Opublikowano

W poprzedniej robocie trochę sie bawiliśmy sztuczna inteligencja i na co zwróciłem uwagę to często powtarzało sie „kluczowym elementem”. Kluczowe to czy kluczowe tamto. W Xbox Extreme w jednej recenzji wyraz „kluczowe” pada trzykrotnie i też się zacząłem zastanawiać, czy np ktoś napisał tekst i potem przepuścił przez AI? Albo może akurat taki przypadek.

Opublikowano

Ja przeczytałem, co Roger o tym pisze. I jednej rzeczy nie wiedziałem wcześniej - że armia ludzi odpowiada za to, jakie treści trafiają na stronę, i jakie robią stonks w przychodach z reklam. Ten portal ma na siebie zarabiać, i Roger nie ma takiego wpływu jak w PSXie na wszystko. Zagrywki jakie są na PPE już od lat stosują wszystkie duże portale - bo musi się klikać, żeby portal zarabiał. Sam siedzę teraz w korpo, gdzie analityka, reklamy i konwersja z nich to temat codzienny. I to, w jakiej formie strona działa, to wynik tabelek w excelu, które pewnie robi 10 innych osób a nie akurat nasz rednacz. I co ma Roger zrobić - zwolnić się, stracić stałą pracę w branży? Przecież to nie on jest szefem PPE, tylko na nad sobą jakieś korpogłowy. Bo to może zrobić, w odróżnieniu od zrobienia z PPE portalu w pełni rzetelnego, na miarę naszego PSXa.

Ja sam na PPE wchodzę, czasem żałuję że w coś kliknę, na pewno częściej niż bym chciał. Co nie zmienia faktu, że wchodząc tam jak jest coś pilnego to faktycznie się o tym tam dowiem. Nie szukam tam ambitnych treści, tylko codziennego feeda i tyle.

Opublikowano

Jakby wam to napisac. Rednaczowanie ppe przynioslo Rogerowi dom, a rednaczowanie pe szacun czytelnikow, ze jest lepszy od Butchera. Takze no.

Opublikowano
6 minut temu, Mejm napisał(a):

Jakby wam to napisac. Rednaczowanie ppe przynioslo Rogerowi dom, a rednaczowanie pe szacun czytelnikow, ze jest lepszy od Butchera. Takze no.

Ja to rozumiem, niech tam pracuje, nic mi do tego. Szanuje go za to jak prowadzi PE, wróciłem do kupowania szmatławca jak przejął stery. No ale jak wychodzisz z obory, to otrzepujesz buty z gnoju. Za PE nadal się ciągnie smród PPE i nie wiem po co poruszać takie tematy na łamach pisma i wybielać swojego drugiego pracodawce. Konflikt interesów.

Opublikowano

Tak jak Shen mówi. PPE to ściek i próba przedstawienia tego jako cokolwiek innego w szmatławcu po prostu nie powinna mieć miejsca. Bo duże, bo drugie w Polsce, bo dużo pieniążka z reklam - fajnie, ale co mnie to obchodzi gdy wchodzę tam raz od wielkiego dzwonu i witają mnie clickbaity, plotki, wymysły nie z tej Ziemi, newsiki nacelowane wyłącznie na wojenkę konsolową i obowiązkowo HITY z ZASKOCZENIAMI i WŚCIEKLI GRACZE? Niefajnie, że takie coś się klika bo poziom odbiorcy jest adekwatny. Jeśli postawiło to chałupę Rogerowi - spoko, nie mam nic do zarabiania pieniędzy ale nie róbmy z burdelu miejsca spotkań ekskluzywnych dam z wyższych sfer, a już na pewno nie róbmy tego w magazynie, za którym smród tego burdelu ciągnie się od lat. I takie teksty na pewno nie pomogą się go pozbyć.

Opublikowano
11 godzin temu, Shen napisał(a):

Za PE nadal się ciągnie smród PPE

3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

w magazynie, za którym smród tego burdelu ciągnie się od lat.

W ktorym miejscu sie ten smrod ciagnie?

Opublikowano

W sieci, ludzie twierdzą, że nie kupują magazynu bo "nie wspierają PPE". Kilku znajomych uświadomiłem, ale generalnie gdy robi się głośniej o PSX Extreme z tego czy innego powodu to najczęstszym komentarzem jest "ja PPE nie czytam, nie będę kupować ich gazetki".

Opublikowano

Próbowałem kilka razy uświadomić komentujących na FB, ale to jak grochem o ścianę