Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Niegdyś dałem się nabrać na Biomutanta, którego splatynowałem w błyskawicznym tempie ale hako gra był lekko wybrakowany i nie dowiózł tego co twórcy obiecywali.Obawiam się że z Panem Królikiem może być podobnie.Rozwój projektu warto śledzić ale póki co nie nastawiam się na zakup. Poczekamy zobaczymy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Hmm, ale poza tym, że postacie są antropomorficzne, to pod względem gameplayu, walki i klimatu wygląda to zupełnie inaczej niż Biomutant i robi to zupełnie ktoś inny. Więc naprawdę nie wiem, skąd masz takie obawy. Gra jest od twórców F.I.S.T., a ta była moim zdaniem świetna. Tym razem postawili na 3D i najbardziej ciekawi mnie, jak wyjdzie ta zmiana perspektywy - czy będzie to tylko naparzanka a la DMC, czy jednak pozostaną przy metroidvanii?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mnie mają od pierwszych zapowiedzi, bo bardzo szanuję, że nie zrobili bezpiecznego sequela, tylko idą z królikiem w całkowicie inny gatunek.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To nie jest tak że po zajawkach gra mi się nie podoba, wręcz przeciwnie. Ale było już kilka przypadków gdy twórcy obiecywali cuda na kiju a potem wyszły klopsy jak ten Biomutant czy inny Forspoken. Zoopunk zapowiada się bardzo fajnie ale ostrożności nigdy dość, mam nadzieję że gra będzie dobra i godna wydania na nią hajsu.