Opublikowano wczoraj o 20:07 1 dzień Niegdyś dałem się nabrać na Biomutanta, którego splatynowałem w błyskawicznym tempie ale hako gra był lekko wybrakowany i nie dowiózł tego co twórcy obiecywali.Obawiam się że z Panem Królikiem może być podobnie.Rozwój projektu warto śledzić ale póki co nie nastawiam się na zakup. Poczekamy zobaczymy.
Opublikowano wczoraj o 22:40 1 dzień Hmm, ale poza tym, że postacie są antropomorficzne, to pod względem gameplayu, walki i klimatu wygląda to zupełnie inaczej niż Biomutant i robi to zupełnie ktoś inny. Więc naprawdę nie wiem, skąd masz takie obawy. Gra jest od twórców F.I.S.T., a ta była moim zdaniem świetna. Tym razem postawili na 3D i najbardziej ciekawi mnie, jak wyjdzie ta zmiana perspektywy - czy będzie to tylko naparzanka a la DMC, czy jednak pozostaną przy metroidvanii?
Opublikowano wczoraj o 22:57 1 dzień Mnie mają od pierwszych zapowiedzi, bo bardzo szanuję, że nie zrobili bezpiecznego sequela, tylko idą z królikiem w całkowicie inny gatunek.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. To nie jest tak że po zajawkach gra mi się nie podoba, wręcz przeciwnie. Ale było już kilka przypadków gdy twórcy obiecywali cuda na kiju a potem wyszły klopsy jak ten Biomutant czy inny Forspoken. Zoopunk zapowiada się bardzo fajnie ale ostrożności nigdy dość, mam nadzieję że gra będzie dobra i godna wydania na nią hajsu.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 9 godzin temu, Kuba0101 napisał(a):Gra jest od twórców F.I.S.T., a ta była moim zdaniem świetna. Tym razem postawili na 3D i najbardziej ciekawi mnie, jak wyjdzie ta zmiana perspektywyPowinni zostać przy 2D. A gra to prequel F.I.S.T.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Fist miało zjebana optymalizację na start na ps5 naprawili a wersja na ps4 do teraz niegrywalna.