Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - Edycja 11, czy ktoś tu jeszcze jest?

Featured Replies

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i wpadl, przywalił i poszedł Podobno bardzo dobra gra wiec teraz do świątecznego karpia wleci jak znalazł. Serdecznie dziękuje @Bzduras za potężną bombe

• O kurwa @Velius wysłał gifta, ale kalibru takiego co to się go nie spodziewałem. Patrzę na powiadomienie: I ja znam te numery, niby hihihaha, niby skromnie, wklepałem kod w aplikację - SUKCES! Nooo

• Ukukuki
    Ukukuki

A mogłem poczekać z komentarzem bo kolega widzę wcześnie startuje xd @RafaU dziękuje pięknie stay tuned

Opublikowano

O kurwa obama @Velius wysłał gifta, ale kalibru takiego co to się go nie spodziewałem. Patrzę na powiadomienie:

Screenshot_2025-12-24-14-29-35-08_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

I ja znam te numery, niby hihihaha, niby skromnie, wklepałem kod w aplikację - SUKCES! Noooo... Okej, ale co tam jest w środku? xD Szukam w bibliotece na telefonie, nic nowego nie widzę, wchodzę w historię zakupów - nic nie widzę, kod widmo. Wszedłem w historię aktywowanych kluczy i zerwało mi beret:

Screenshot_2025-12-24-14-27-23-15_a5f05134355d0c28d0e7113add1d3465.jpg

Ja tylko chciałem powiedzieć, że dziękuję w opór i nie zamiatam podłogi, bo Velsu już pozamiatał całą izbę banderas

Opublikowano

obama Dzięki Grabson.

Zanotowałem sobie na przyszły rok żeby nie wspominać że jest sie biedakiem bo wtedy więcej kupują xD Gnoje )

Zrzut ekranu 2025-12-24 145056.png

Opublikowano
  • Autor

obraz.png

CO TU SIE ODPIUERDZIELLO QRWAAA

c319f3886d4966fb077214abfc9a956d.gif

Odswiezam keyshopy od wczoraj co godzine, na gre jestem najarany TOTALNIE, syn tez chcial zagrac wiec ciagle przytyknie "tata kup to jak tsubasa jest", mysle sobie szkoda ze promki nie ma zadnej, klucze drogie, kto to kupi, @tomzacz ani słowa, nic, nagle przychodzi, zrzute beton na ryj i veliusa nie ma, zaorane, pozamiatane

MAGIA ŚWIĄT wjechała na pełnej, siedze tu rozyebany, ja nawet nie wiem co mam teraz napisać, jestem pełen emocji i wzruszony, @tomzacz byku kochany, dziekuje Ci dobrodzieju, jestes niesamowity wariat, życze Ci wesołych świąt i niech Ci mikołaj w prezentach wynagrodzi.

ALE PRZYWALIŁ!!!! JEZU! obama

Opublikowano

Nie mam jak brać udziału w tym roku niestety przez budowę, ale Panowie życzę wam wszystkiego najlepszego z okazji świąt bożego narodzenia! Dużo zdobytych giereczek na promkach, a następnie tyle samo czasu aby móc to wszystko ograć! Zdrowia, szczęścia i spędzenia czasu z ukochanym PC master Race!

Jeszcze raz wszystkiego dobrego drinks

Opublikowano
43 minuty temu, Velius napisał(a):

obraz.png

CO TU SIE ODPIUERDZIELLO QRWAAA

c319f3886d4966fb077214abfc9a956d.gif

Odswiezam keyshopy od wczoraj co godzine, na gre jestem najarany TOTALNIE, syn tez chcial zagrac wiec ciagle przytyknie "tata kup to jak tsubasa jest", mysle sobie szkoda ze promki nie ma zadnej, klucze drogie, kto to kupi, @tomzacz ani słowa, nic, nagle przychodzi, zrzute beton na ryj i veliusa nie ma, zaorane, pozamiatane

MAGIA ŚWIĄT wjechała na pełnej, siedze tu rozyebany, ja nawet nie wiem co mam teraz napisać, jestem pełen emocji i wzruszony, @tomzacz byku kochany, dziekuje Ci dobrodzieju, jestes niesamowity wariat, życze Ci wesołych świąt i niech Ci mikołaj w prezentach wynagrodzi.

ALE PRZYWALIŁ!!!! JEZU! obama

Ale bomba, co chłop dowalił do piecanotlikethis

Opublikowano

@Grabek Dziękuję, ja w tym roku raczej udziału nie biorę albo skromnie jeśli w ogóle bo.... będę się żenił w 2026 - Dzięki wszystkim za tę cudowną inicjatywę <3

[img]img%5D

Edytowane przez WolfVeto