Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O kurwa @Velius wysłał gifta, ale kalibru takiego co to się go nie spodziewałem. Patrzę na powiadomienie:I ja znam te numery, niby hihihaha, niby skromnie, wklepałem kod w aplikację - SUKCES! Noooo... Okej, ale co tam jest w środku? xD Szukam w bibliotece na telefonie, nic nowego nie widzę, wchodzę w historię zakupów - nic nie widzę, kod widmo. Wszedłem w historię aktywowanych kluczy i zerwało mi beret:Ja tylko chciałem powiedzieć, że dziękuję w opór i nie zamiatam podłogi, bo Velsu już pozamiatał całą izbę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dzięki Grabson.Zanotowałem sobie na przyszły rok żeby nie wspominać że jest sie biedakiem bo wtedy więcej kupują xD Gnoje
Opublikowano 10 minut temu10 min Autor CO TU SIE ODPIUERDZIELLO QRWAAAOdswiezam keyshopy od wczoraj co godzine, na gre jestem najarany TOTALNIE, syn tez chcial zagrac wiec ciagle przytyknie "tata kup to jak tsubasa jest", mysle sobie szkoda ze promki nie ma zadnej, klucze drogie, kto to kupi, @tomzacz ani słowa, nic, nagle przychodzi, zrzute beton na ryj i veliusa nie ma, zaorane, pozamiataneMAGIA ŚWIĄT wjechała na pełnej, siedze tu rozyebany, ja nawet nie wiem co mam teraz napisać, jestem pełen emocji i wzruszony, @tomzacz byku kochany, dziekuje Ci dobrodzieju, jestes niesamowity wariat, życze Ci wesołych świąt i niech Ci mikołaj w prezentach wynagrodzi.ALE PRZYWALIŁ!!!! JEZU!