Opublikowano 30 czerwca30 cze Przecież zaraz im zaktualizują ten przelicznik i już się nie będą zdarzać takie kwiatki
Opublikowano 30 czerwca30 cze To są tylko przeliczniki dolara wybierane przez wydawcę, są też gry które na Xboxie są droższe niż na PlayStation
Opublikowano 24 lipca24 lip Oglądałem ostatnio jakis gameplay sprzed 3 tygodni i ale ta gra będize sztosem. Przypomina mi trochę Jak X tym, że przeciwnicy rzucają tekstami i pojawia się okienko z mordą oczywiscie niezsynchronizowaną z mówionym tekstem XD i ogólnie feeling bardziej JAKowy dla mnie niż Burnout. Zastanawiam się czy nie brać na premierę, bo długo nic tak mnie w gierkowie nie jarało z nowych gier, oprócz Ekspedycji. Konkretny speed i świetna grafika robią robote.
Opublikowano 3 sierpnia3 sie Wygląda bardzo ciekawie, jakby było za ~100 zł to pewnie bym kupił i pograł z 10h. No ale nie za tyle.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Spoko, day 1 kosztuje 150 wiec szybko pewnie bedziesz mial promke na to okolo 100.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Gdzie jest za 150? Na steam? Ps store 299 iks de. Ładnie polecieli. Pudełko na allegro 225.