Opublikowano poniedziałek o 12:382 dni Trochę rozczarowanie, że gra nie ma split-screena (chociażby 2-osobowego). Przynajmniej karta gry na ps/xbox nic o tym nie mówi - jest tylko info o trybie dla 1 gracza i online/multi. Pozostaje mieć nadzieję, że jeszcze zapowiedzą taką funkcjonalność, chociaż jak będzie dobry gameplay (i przy tak dobrej cenie) to człowiek i tak weźmie day1.W sumie na xbox/ps ostatnim racerem ze splitscreenem jest chyba remake ctr z poprzedniej generacji (i to chodzący w 30fps)? Lipa straszna
Opublikowano poniedziałek o 20:461 dzień No chyba jednak trochę nie sprawdziłeś. Split screen jest obecny w co najmniej kilku ścigałkach. Zaczynając od Gran Turismo czy F1, przez LEGO 2k drive, Sonic crossworlds, Hot wheels unleashed 1/2, po świeżutkiego Screamera.Jeśli dodać do tego ciut starsze tytuły, to jest jeszcze Wipeout omega, Grip czy Grid Legends, a to z pewnością jeszcze nie wszystkie, bo dochodzą rajdówki czy motocykle
Opublikowano wczoraj o 07:26 1 dzień @Luqat Sorry, mój błąd, nie doprecyzowałem, że chodziło mi o splitscreena na kilku graczy - jak wpadną znajomi na domówkę czy coś. Więc z tych co wymieniłeś zostaje tylko Sonic, który powiedzmy sobie szczerze jest kolejną kalką ctr/mario kartów i Screamer (polecasz go? pierwsze o nim słyszę, a widzę, że oceny ma raczej nie za wysokie z ceną jak za AAA). I, co już wyraźnie napisałem, chodziło mi o nowsze tytuły niż ctr remake, więc starszych nie trzeba wymieniać