Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, SpacierShark123 napisał(a):No nie powiem z tym coopem mocno się rozczarowałem bo nie widzę żadnego problemu by był na początku a liczyłem że ogram grę z siostrzeńcem, który obecnie przechodzi moment zachwytu God Of War. Mimo wszystko grę polecam bo naprawdę świetnie się bawiłem i podświadomie byłem głodny tego typu produkcji. Właśnie zabieram się za Blasphemous bo czuję że może mi teraz podejdzie poziom trudności.Jasne, sama gra zapewne jest ok i będzie jeszcze lepsza, ale rozchodzi się o ten stan techniczny właśnie, który jest katastrofalny i gorszy niż early accessy dowolnej Metroidvanii robionej przez 2 osoby na Steam.Sony rzadko robi coś mniejszego, a jak już robi to powinno być wymuskane, a nie tak jak tutaj. Ninja Gaiden 2 Remake czy Hi-Fi Rush to gry zdecydowanie bardziej złożone i wyszły w znacznie lepszym stanie technicznym na premierę z cienia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Games Radar: "Na razie, ani tu najlepszych elementów GoW, ani Metroida. Walka nudna i pozbawiona życia, choć jest parę ciekawych pomysłów. Wizualnie trochę brzydko i bez koloru. Nie ma nawet brutalnych egzekucji, ogólnie jakoś wstydliwie. Nie jest źle, ale przyzwoitość nie wzbudza ekscytacji"Ogólnie ze wszystkich stron brzmi jak gra, która pod innym tytułem by przeleciała ledwo zauważona.