Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Anime arcade racer z naciskiem na fabułę i sporą ilością zawartości (w tym split screen, multi). Recki zachęcające. Gdzie wady? Chyba jedynie cena - 270zł.

Jak ktoś jest głodny tego gatunku to chyba warto sprawdzić. Premiera pojutrze.

screamer-echo-edition-pl.jpg

Screenshot_20260324_125458_Samsung Internet.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• gracze: -yebana branża, żadnych wyścigówek, ciągle tylko identyczne open worldy na 100h, motorstorm pamiętamy [*] *wychodzi dobry arcade racer - Poczekam aż dadzą za free, ide czyścić kominy w Crim

• N1C3L0R3
    N1C3L0R3

20 minutowy gameplay dałem w spoiler Jest dobrze

• Pograłem dzisiaj no i dobre to jest. Samo mięsko czyli wyścigi są najjaśniejszym punktem. Po początkowych problemach ze sterowaniem, zaczynam "czuć" ten driftowy model jazdy i powoli zaczyna to sprawi

Opublikowano

W recenzjach narzekali na trochę bugów, bardzo nieuczciwe AI. Wygląda jak idealna gra do zagrania za pół roku za pół ceny albo w abonamencie.

Opublikowano
  • Autor

gracze:

-yebana branża, żadnych wyścigówek, ciągle tylko identyczne open worldy na 100h, motorstorm pamiętamy [*]

*wychodzi dobry arcade racer

- Poczekam aż dadzą za free, ide czyścić kominy w Crimsonie

)

Opublikowano
2 minutes ago, jimmy said:

gracze:

-yebana branża, żadnych wyścigówek, ciągle tylko identyczne open worldy na 100h, motorstorm pamiętamy [*]

*wychodzi dobry arcade racer

- Poczekam aż dadzą za free, ide czyścić kominy w Crimsonie

)

A ja mam w co grać ze ścigałek, jest Motorfest, jest Tokyo Extreme Racer, jest JDM, zaraz FH6.

Opublikowano

Zamówiłem, mam sentyment do pierwowzoru.

Opublikowano

Czekam na przesyłkę od Czezkiego. Gameplayowo nie wygląda to porywająco, zwłaszcza ten system 'walki' ale klimat i design wyglądają obiecująco. Jak bedzie na poziomie ostatniego NFS to będę zadowolny.

Opublikowano

Ja też czekam od pierwszych zapowiedzi, bo grało się u kumpla te 30 lat temu, ale jednak cena mnie powstrzymuje i poczekam aż trochę spadnie. Widziałem recenzje i jestem na tak, bo brakuje mi właśnie kolejnych Burnoutów bez otwartego świata, Blurów czy Split Second.

Opublikowano

Ciekawe jak ten rubber banding cpu w praniu, nie cierpię tego w ścigałkach, to była największa wada ostatniego NFS'a i musieliśmy grać z synem na easy, bo niektórych wyścigów nie dało się wygrać inaczej niż wyrzucając konkretnego przeciwnika w przepaść na początku wyścigu.

Opublikowano

Tak w sumie to jaranko nawet, mam na liście zakupowej od dawna, choć szczerze mówiąc nie zakładałem, ze wyjdzie z tego coś więcej niż gierka na 5/10. Recenzje i głosy w necie bardzo pozytywne. Cena odstrasza (podobnie jak natłok innych tytułów do nadrobienia), jednak bankowo będę chciał to sprawdzić gdy trochę odkopię się z zaległościami.

Opublikowano

20 minutowy gameplay dałem w spoiler )

Jest dobrze banderas

Opublikowano

No wygląda to fest zdrowo, nawet nie tyle sama oprawa co oddanie prędkości i bajery typu boost, iskry itp. O północy wskakuje na Steam (o ile dobrze pamiętam), ojjj coś czuję że - mimo początkowego bronienia się - będzie katowane. Muza ponoć też świetna.

Edytowane przez Amer

Opublikowano

Mi to bardzo przypomina split/second z PS3, rozgrywka, narracja i czuć ten pęd. Będzie grane )

Opublikowano

Wizualnie wygląda naprawdę dobrze, podobny efekt chcieli osiągnąć w NFS unbound łącząc normalną grafikę z komiksowymi elementami, ale tu wyszło mam wrażenie zdecydowanie naturalniej.

Opublikowano

ME potwierdziło wysyłkę ) Czyli jutro jak nie będzie poślizgu, będzie latane bokiem banderas

Opublikowano

Jak z tą trudnością? Jest trudna czy nieuczciwa, gdzie jakbyś dobrze nie jechał i co byś nie robił zawsze jednego będziesz miał przy dupie?

Opublikowano
Godzinę temu, N1C3L0R3 napisał(a):

ME potwierdziło wysyłkę ) Czyli jutro jak nie będzie poślizgu, będzie latane bokiem banderas

Niestety Perfect Blue po weekendzie. Wiec czekam na wrażenia bluber

Opublikowano

Dobra chuj, kupione, xbox play anywhere mnie przekonało. 300zł to trochę dużo ale miałem vouchery wiec decyzja była łatwiejsza. Jak jutro się odblokuje cyfrowa wersja to dam znać, design mi się strasznie podoba chociaż chińskie bajki to kompletnie nie moja bajka, ale kolorystyka mi pasuje (zupełnie z tego samego powodu kupiłem Marathon). No i ostatnio lubię wychodzić ze stref komfortu jeśli chodzi o gaming. Nie pamiętam kiedy ostatni raz zagrałem w arcade racera na zamkniętych torach, ale to chyba był Hot Pursuit 2010.

Opublikowano

Dla mnie to wygląda na gierkę do gejpassa i nic więcej. Godzinkę pojeździć i nara z dysku.

Nie czuć na trailerach tej prędkości, to ślizganie się wygląda mega nudno.

Zanim dacie klauny to gierka już zamówiona, bo granie na yt to beka wnusu więc będzie testowane.

Ale mam obawy.

Opublikowano

Mnie natomiast lekko ogólna sterylność martwi. Tzn. fajnie by było dać tu więcej pompy do tras, tj. jakiś efektów typu śmigłowce nad jezdnią (jakieś tam są ale marne i dość daleko), burza, ulewa, pioruny, cokolwiek, no po bandzie po prostu. W tego typu gierkach spokojnie jest miejsce na takie fajerwerki. Tutaj źle to nie wygląda ale... no właśnie, trochę oszczędnie jednak.

Edytowane przez Amer

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał(a):

Dla mnie to wygląda na gierkę do gejpassa i nic więcej. Godzinkę pojeździć i nara z dysku.

Nie czuć na trailerach tej prędkości, to ślizganie się wygląda mega nudno.

Zanim dacie klauny to gierka już zamówiona, bo granie na yt to beka wnusu więc będzie testowane.

Ale mam obawy.

Twe obawy są "unfounded" to będzie dobra gra!

Opublikowano
2 godziny temu, Amer napisał(a):

Mnie natomiast lekko ogólna sterylność martwi. Tzn. fajnie by było dać tu więcej pompy do tras, tj. jakiś efektów typu śmigłowce nad jezdnią (jakieś tam są ale marne i dość daleko), burza, ulewa, pioruny, cokolwiek, no po bandzie po prostu. W tego typu gierkach spokojnie jest miejsce na takie fajerwerki. Tutaj źle to nie wygląda ale... no właśnie, trochę oszczędnie jednak.

Pewnie oszczędności, żeby w split screenie jakoś żarło.

Opublikowano

Oj dowiozą, dowiozą. Czuje to w starych kościach D