Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 3 godziny temu, Pix napisał(a):@Konsolite dawaj remastera Saturna, a potem rednaczuj N64 Extreme. Podejrzewam, że jesteś jednym z nielicznych szczęśliwców, którzy mieli tę nadkonsolę pod swoim dachem.Nie dam ;)Jednak tak na serio, to jak mi się uspokoi i uda dopiąc pewne sprawy to dam znać, ale tylko jak już będę miał wszytsko dopięte.N64 miałem, ba nadal mam nawet, ale red-naczować nie będę.3 godziny temu, MichAelis napisał(a):Trzeźwy Perez to zupełnie inna robota nie?Nie powiem aby brakowało mi Łapuszowych akcji ;)3 godziny temu, łom napisał(a):Będzie zniżka dla betatesterów którzy kupili pierwsze wydanie? Będzie darmowe DLC ;)2 godziny temu, czapa napisał(a):Ogólnie też fajnie byłoby gdzieś poczytać jakie akcje były za łapuszaW DLC do Saturn Extreme ReVengenace ;)
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 13 godzin temu, Grześ napisał(a):No właśnie najgorszym poziomem w DC Extreme wykazał się energik. Jak chcesz zobaczyć to wejdź do tematu z tym specjalem, tam są screeny. Jak usłyszałem, że chłop pisze książkę to zacząłem współczuć osobie, która po nim będzie poprawiać.Liczne babole w pisowni (widoczne m.in. na skrinach z rzeczonego tematu, przed chwilą obadałem) to jeszcze nic, głównym jego problemem jest multum błędów rzeczowych w tych jego "recenzjach" (cudzysłów nieprzypadkowy) i to nie są jakieś drobiazgi do pominięcia bo gość potrafi odlecieć tak bardzo, że zdarza mu się opiniować nawet gry które... w ogóle nie istnieją, np. "wybitnie nieudana (czy jakoś tak) konwersja Half Life 2 na PS2", wypalił z czymś takim bodajże recenzując Darkwatcha na YT. I to nie jest tak, że on się przejęzycza bo go stresuje gadanie do kamery (niektórzy tak mają) czy cokolwiek w tym stylu, bo gdyby tak było to w komentarzach pod daną recką zamieściłby stosowne sprostowanie, tak jak robią inni jutubowi twórcy - on po prostu udaje znawcę gier ale nim nie jest, ekspert z niego taki jak ze śp. Tajgera Bonzo... A co do tej jego książki - no cóż, gratuluję mu "odwagi" ale nie wróżę sukcesu sprzedażowego, pewnie wyjdzie z tego podobna perełka co z tej legendarnej książki Najmana, którą kupili chyba tylko jego bliscy i znajomi.6 godzin temu, Perez napisał(a):Pakowanie trwa, na pierwszy ogień sklep. Jutro część już wyjedzie.A jak już będzie dostępne w "Pępikach" (zamawianie przez internet odpada, po co za wysyłkę dopłacać) to można liczyć na okładkę z Larunią? W sumie ta jako jedyna mi się spodobała, jestę spermiarzę.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor 4 godziny temu, Nomen dubium napisał(a):A jak już będzie dostępne w "Pępikach" (zamawianie przez internet odpada, po co za wysyłkę dopłacać) to można liczyć na okładkę z Larunią? W sumie ta jako jedyna mi się spodobała, jestę spermiarzę.Empik dostaje wszystkie okładki, kwestia tylko tego, które okładki w danej chwili dany Empik wystawi.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. A to nie jest tak, że dana okładka idzie na dany rejon jak nie raz było ze zwykłym PSXem? Choć w pamiętnym 300 rzucili do mnie bodaj 2-3, z czego MGS, którego chciałem mieć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Spytałem o tę okładkę w ogóle dlatego, bo pamiętam że przy okazji trzysetnego numeru musiałem się za coverem z Larą dość sporo nabiegać po centrum miasta; we wspomnianym wcześniej Empiku nie było więc sprawdziłem kilka mniejszych salonów prasowych, no i dopiero jedna jedyna sztuka z Croftówną trafiła się bodajże w punkcie z prasą w Oszołomie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 8 godzin temu, PiotrekP napisał(a):A to nie jest tak, że dana okładka idzie na dany rejon jak nie raz było ze zwykłym PSXem? Choć w pamiętnym 300 rzucili do mnie bodaj 2-3, z czego MGS, którego chciałem mieć.Nie, celowo ustalamy z drukarnią, aby mieszała 6 rodzajów w jednej paczce (najczęściej 20 egz. ) i tak to idzie do Empiku, a potem oni rozrzucają to na poszczególne punkty. Tak że najpewniej każdy punkt ma różne, ale też nigdy nie wrzucają od razu całej paczki, tylko po 3-4 sztuki, więc różnie może być - na półce może nie być, ale w magazynie mają.