Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Extreme #1 (1994-1996)

Featured Replies

Opublikowano

Aż policzyłem ile stron PE jest zapełnione przez osoby powiązane z PPE. Całe 12, a jeśli odjąć strony napisane przez osoby które były w PE jeszcze przed powstaniem PPE to zostaje 5 stron z czego 2 to retrorecenzja Rascala. No faktycznie PPE przejęło PE xd

• Odpowiedzi 210
  • Wyświetleń 8,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powiem ci szczerze, że w pierwszej chwili byłem sceptyczny w kwestii prowadzenia tego specjala, bo dopiero co skończyliśmy Kompendium PSX i czułem zmęczenie materiału. Dałem sobie kilka dni na zbadani

• A wiecie że Sony miało robić czytnik CD do Snesa?? już się nie mogę doczekać aż poznam tę historię

• Piękne dzięki za głosowanie! Rekordowe ponad 1000 głosów (dokładnie 1036). Finalnie: Crash Bandicoot - 598 Tomb Raider - 512 Tekken 2 - 457 Resident Evil - 452 Wipeout 2097 - 407 Suikoden - 302 --- S

Opublikowano

Tutaj już nawet nie chodzi o to, że ludzie nie wiedzą, albo są nieświadomi. Prawo do niewiedzy jest naturalne dla każdego człowieka. Chodzi o to, że - jak to w internecie - najwięcej negatywnego do powiedzenia mają osoby, które o danej kwestii mają najmniejszą, a czasem zerową wiedzę i nawet nie próbują jej zdobyć. To funkcjonuje w opiniach o filmach, grach, kanałach YT i działa również w kwestii PE = PPE. CDA również cierpi między innymi z powodu "a bo Papkin", choć od lat go tam praktycznie nie ma (jest za to masa randomów, więc w sumie nie wiem co gorsze).

Internetowa tradycja przypierdalania się do rzeczy, o których się nie ma pojęcia, nie czyta, nie ogląda, nie gra, ale wypowiedzieć się muszę, bo klawiatura za bardzo kusi.

Opublikowano

@Perez Przeczytałem zapowiedź na PPE, mała sugestia na samym początku daj akapit kto przygotowuje teksty do danego specjala, nie będziesz musiał wszystkim tego tłumaczyć.

Opublikowano

Cooo? Monika teraz tam pisuje?? Od 2026? To świeży temat, czy Monika musi pisać na PPE?

Opublikowano

Największym dowodem na guwno recenzję mijających sie z rzeczywiścią w internatach to filmweb drakenope

Opublikowano
  • Autor
21 minut temu, łom napisał(a):

@Perez Przeczytałem zapowiedź na PPE, mała sugestia na samym początku daj akapit kto przygotowuje teksty do danego specjala, nie będziesz musiał wszystkim tego tłumaczyć.

Raczej to niewiele zmieni :) Tak jak czytam opinie to najczęściej jest coś w stylu "a bo na PPE kasujecie komentarze i dajcie clickbaity to ja nie kupuję PSX Extreme, bo to przecież to samo". Jak wyjaśniasz, że inne firmy, to zaraz pojawia się info "a bo tu i tu są te same osoby" (które, jak sam wyliczyłeś, zapełniają kilka stron w piśmie). A jak wrzucisz info, że w specjalu biorą udział Ściera, Myszaq czy HIV, to zaraz będzie "aaa, bo kiedyś to było" - i tak można w nieskończoność.

Opublikowano

Warto próbować, przynajmniej po to aby nie tłumaczyć że teksty są napisane przez inne osoby niż Igor czy Grucha. Jak przy okazji każdego speciala/książki będzie takie info na samym początku to w końcu się utrwali.

Opublikowano

Perez i Roger postawili pismo na nogi, a wielu wciąż niezadowolonych. Wychodzi równomiernie i nawet oferowane są wydania specjalne. / To źle że magazyn korzysta z całego dostępnego spektrum recenzentów i pisarzy artykułów nawet jeśli pochodzą z nielubianego portalu?

Edytowane przez Enepsignos

Opublikowano

*Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, znaczy się, gruszki.

Opublikowano
5 minut temu, SlimShady napisał(a):

*Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, znaczy się, gruszki.

To że ktoś ma alergię na "gruszki" to oznacza że cały produkt jest do bani? D

Opublikowano

Jakby był do bani, to bym nie kupował, ale nie da się ukryć, że nie jest to takie czarnobiałe i czyste w każdym calu.