Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Aż policzyłem ile stron PE jest zapełnione przez osoby powiązane z PPE. Całe 12, a jeśli odjąć strony napisane przez osoby które były w PE jeszcze przed powstaniem PPE to zostaje 5 stron z czego 2 to retrorecenzja Rascala. No faktycznie PPE przejęło PE xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tutaj już nawet nie chodzi o to, że ludzie nie wiedzą, albo są nieświadomi. Prawo do niewiedzy jest naturalne dla każdego człowieka. Chodzi o to, że - jak to w internecie - najwięcej negatywnego do powiedzenia mają osoby, które o danej kwestii mają najmniejszą, a czasem zerową wiedzę i nawet nie próbują jej zdobyć. To funkcjonuje w opiniach o filmach, grach, kanałach YT i działa również w kwestii PE = PPE. CDA również cierpi między innymi z powodu "a bo Papkin", choć od lat go tam praktycznie nie ma (jest za to masa randomów, więc w sumie nie wiem co gorsze). Internetowa tradycja przypierdalania się do rzeczy, o których się nie ma pojęcia, nie czyta, nie ogląda, nie gra, ale wypowiedzieć się muszę, bo klawiatura za bardzo kusi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @Perez Przeczytałem zapowiedź na PPE, mała sugestia na samym początku daj akapit kto przygotowuje teksty do danego specjala, nie będziesz musiał wszystkim tego tłumaczyć.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Cooo? Monika teraz tam pisuje?? Od 2026? To świeży temat, czy Monika musi pisać na PPE?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Największym dowodem na guwno recenzję mijających sie z rzeczywiścią w internatach to filmweb
Opublikowano 53 minuty temu53 min Autor 21 minut temu, łom napisał(a):@Perez Przeczytałem zapowiedź na PPE, mała sugestia na samym początku daj akapit kto przygotowuje teksty do danego specjala, nie będziesz musiał wszystkim tego tłumaczyć.Raczej to niewiele zmieni :) Tak jak czytam opinie to najczęściej jest coś w stylu "a bo na PPE kasujecie komentarze i dajcie clickbaity to ja nie kupuję PSX Extreme, bo to przecież to samo". Jak wyjaśniasz, że inne firmy, to zaraz pojawia się info "a bo tu i tu są te same osoby" (które, jak sam wyliczyłeś, zapełniają kilka stron w piśmie). A jak wrzucisz info, że w specjalu biorą udział Ściera, Myszaq czy HIV, to zaraz będzie "aaa, bo kiedyś to było" - i tak można w nieskończoność.
Opublikowano 47 minut temu47 min Warto próbować, przynajmniej po to aby nie tłumaczyć że teksty są napisane przez inne osoby niż Igor czy Grucha. Jak przy okazji każdego speciala/książki będzie takie info na samym początku to w końcu się utrwali.
Opublikowano 26 minut temu26 min Perez i Roger postawili pismo na nogi, a wielu wciąż niezadowolonych. Wychodzi równomiernie i nawet oferowane są wydania specjalne. To źle że magazyn korzysta z całego dostępnego spektrum recenzentów i pisarzy artykułów nawet jeśli pochodzą z nielubianego portalu? Edytowane 23 minuty temu23 min przez Enepsignos
Opublikowano 25 minut temu25 min *Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, znaczy się, gruszki.
Opublikowano 19 minut temu19 min 5 minut temu, SlimShady napisał(a):*Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, znaczy się, gruszki.To że ktoś ma alergię na "gruszki" to oznacza że cały produkt jest do bani?
Opublikowano 9 minut temu9 min Jakby był do bani, to bym nie kupował, ale nie da się ukryć, że nie jest to takie czarnobiałe i czyste w każdym calu.