Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor 48 minut temu, Nomen dubium napisał(a):Very funny... Sprawdziłem obydwa Empiki w mieście i ani śladu Plejstejszyn Ekstrim, i jakoś wątpię by cały nakład zszedł w porannych godzinach, tj. zanim się tam wybrałem.Przed weekendem miałem takie info "Proszę już nie korygować, przesunęłam PDS na wtorek 23.06" - PDS = pierwszy dzień sprzedaży. Natomiast możliwe, że się zamulili, bo transport do nich miał obsuwę i dotarł wczoraj, ale nic nie mówili, że zmieni się PDS.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Sprawdzę jeszcze drugi raz jutro - na szczęście mam blisko, więc specjalnie się nie nalatam.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Empik ma burdel i tyle. Sam kiedyś poszedłem po jedno pismo, które miało być dostępne według strony i nie było. Pytam na kasie- nie mają, a na stronie był błąd. Żeby było ciekawiej, było w drugim empkiu, w którym według strony miało go nie być
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Na ich stronie już jest i można zamawiać z odbiorem: https://www.empik.com/psx-extreme-wydanie-specjalne-rozne-okladki-wysylka-losowa,p1750264896,prasa-p