Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

System reputacji

Czy jestes za calkowitym usunieciem reputacji na forumie? 121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usuwamy?

• Tak
      19%
    • Nie
      57%
    • Ograniczyc ilosc reakcji + wyrzucic licznik
      12%
    • Zostawic obecne reakcje + wyrzucic licznik
      10%

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

A da sie zrobic tak zeby licznik byl widoczny tylko dla wlasciciela konta? Ludzie będą sobie zbierać ale nie będą mogli sie tym chwalić.

• Odpowiedzi 163
  • Wyświetleń 7,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
24 minuty temu, Square napisał(a):

Ale wiesz, że przy takim układzie też polecisz?

Jak zbanujesz mikelsow pupciow rozich i wszystkich entuzjastów nintendo to jestem w stanie się poświęcić.

Opublikowano
30 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

A da sie zrobic tak zeby licznik byl widoczny tylko dla wlasciciela konta? Ludzie będą sobie zbierać ale nie będą mogli sie tym chwalić.

Super pomysł, wtedy będą po prostu pisać ile mają.

Opublikowano

Nie będą. Forumek ich wtedy wyjaśni innymi reakcjami. Gira juz sie przekonał jak sie kończy zbytnie dbanie o plusiki.

Opublikowano

Ale by beka była jakby zostało przegłosowane wywalenie systemu reputacji i póżniej wysyp liczników w sygnaturach z ręczną aktualizacją co 50-100 plusików. Co pojedynczy albo co kilka to lepiej nie, bo jeszcze pomyślą, że chwalipięta.

Opublikowano

Założy się temat 'reaction club' i plusikowe shony będą screeny przeklejać z profilu.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):

A kto sie teraz tym chwali?

Opublikowano
1 godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):

Nie będą. Forumek ich wtedy wyjaśni innymi reakcjami. Gira juz sie przekonał jak sie kończy zbytnie dbanie o plusiki.

To nie było dbanie o plusiki bo nie mogłem ich wtedy dostawać więc to przeczy temu co napisałeś. Właściwie to było to samo na co teraz głosują osoby w ankiecie na TAK. Tylko, że globalnie a nie dla jednego użytkownika.

Problem z systemem reputacji to nie są tak naprawdę żadne plusy/minusy i inne emotki tylko powiadomienia, których nie da się wyłączyć (a może już da, wtedy się nie dało). Kiedy masz na forum fanów dzień w dzień dających ci te same reakcje bez względu na to co byś napisał to powiadomienia stają się uciążliwe bo można łatwo przeoczyć powiadomienie mówiące o tym, że gdzieś cię ktoś zacytował albo odniósł się do treści twojego posta, między 20 reakcjami jest gdzieś wartościowe powiadomienie a przez ten cały spam nawet nie chce ci się tego sprawdzać. Obecnie na forum mam jednego fana, który już z rok regularnie mi daje dzienne reakcje (kiedyś było ich z 5-10) a u innych też to zauważyłem - te same osoby spamują sobie reakcjami nawzajem dla sportu. Nikt mnie nie przekona, że to nie jest poyebane.

Opublikowano
12 minut temu, GearsUp napisał(a):

tylko powiadomienia, których nie da się wyłączyć (a może już da, wtedy się nie dało).

Zawsze się dało wyłączyć, zrobiłem to lata temu.

Opublikowano
11 minut temu, Shen napisał(a):

Zawsze się dało wyłączyć, zrobiłem to lata temu.

Oddzielnie dla samych reakcji a tego kto cię cytuje albo taguje twój nick w jakimś poście?

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

Oddzielnie dla samych reakcji a tego kto cię cytuje albo taguje twój nick w jakimś poście?

tak

Zrzut ekranu 2026-05-16 152336.png

Opublikowano

A da się wyłączyć obserwowanie statusu ? Czasem człowiek nie przewidzi jaki będzie spam w statusie i jak coś napisze to później jest kilkanaście powiadomień

Opublikowano

Można wyłączyć powiadomienia dla Statusów. Dla Reakcji też jak wyżej wspomniano.

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał(a):

tak

Zrzut ekranu 2026-05-16 152336.png

Chyba tylko ignorem można wyłączyć te powiadomienia, które się chce.

obraz.png