Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A da sie zrobic tak zeby licznik byl widoczny tylko dla wlasciciela konta? Ludzie będą sobie zbierać ale nie będą mogli sie tym chwalić.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 24 minuty temu, Square napisał(a):Ale wiesz, że przy takim układzie też polecisz?Jak zbanujesz mikelsow pupciow rozich i wszystkich entuzjastów nintendo to jestem w stanie się poświęcić.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 30 minut temu, pawelgr5 napisał(a):A da sie zrobic tak zeby licznik byl widoczny tylko dla wlasciciela konta? Ludzie będą sobie zbierać ale nie będą mogli sie tym chwalić.Super pomysł, wtedy będą po prostu pisać ile mają.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie będą. Forumek ich wtedy wyjaśni innymi reakcjami. Gira juz sie przekonał jak sie kończy zbytnie dbanie o plusiki.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ale by beka była jakby zostało przegłosowane wywalenie systemu reputacji i póżniej wysyp liczników w sygnaturach z ręczną aktualizacją co 50-100 plusików. Co pojedynczy albo co kilka to lepiej nie, bo jeszcze pomyślą, że chwalipięta.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Założy się temat 'reaction club' i plusikowe shony będą screeny przeklejać z profilu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):A da sie zrobic tak zeby licznik byl widoczny tylko dla wlasciciela konta? Ludzie będą sobie zbierać ale nie będą mogli sie tym chwalić.A kto sie teraz tym chwali?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):Nie będą. Forumek ich wtedy wyjaśni innymi reakcjami. Gira juz sie przekonał jak sie kończy zbytnie dbanie o plusiki.To nie było dbanie o plusiki bo nie mogłem ich wtedy dostawać więc to przeczy temu co napisałeś. Właściwie to było to samo na co teraz głosują osoby w ankiecie na TAK. Tylko, że globalnie a nie dla jednego użytkownika.Problem z systemem reputacji to nie są tak naprawdę żadne plusy/minusy i inne emotki tylko powiadomienia, których nie da się wyłączyć (a może już da, wtedy się nie dało). Kiedy masz na forum fanów dzień w dzień dających ci te same reakcje bez względu na to co byś napisał to powiadomienia stają się uciążliwe bo można łatwo przeoczyć powiadomienie mówiące o tym, że gdzieś cię ktoś zacytował albo odniósł się do treści twojego posta, między 20 reakcjami jest gdzieś wartościowe powiadomienie a przez ten cały spam nawet nie chce ci się tego sprawdzać. Obecnie na forum mam jednego fana, który już z rok regularnie mi daje dzienne reakcje (kiedyś było ich z 5-10) a u innych też to zauważyłem - te same osoby spamują sobie reakcjami nawzajem dla sportu. Nikt mnie nie przekona, że to nie jest poyebane.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 12 minut temu, GearsUp napisał(a): tylko powiadomienia, których nie da się wyłączyć (a może już da, wtedy się nie dało). Zawsze się dało wyłączyć, zrobiłem to lata temu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 11 minut temu, Shen napisał(a):Zawsze się dało wyłączyć, zrobiłem to lata temu.Oddzielnie dla samych reakcji a tego kto cię cytuje albo taguje twój nick w jakimś poście?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, GearsUp napisał(a):Oddzielnie dla samych reakcji a tego kto cię cytuje albo taguje twój nick w jakimś poście?tak
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A da się wyłączyć obserwowanie statusu ? Czasem człowiek nie przewidzi jaki będzie spam w statusie i jak coś napisze to później jest kilkanaście powiadomień
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Można wyłączyć powiadomienia dla Statusów. Dla Reakcji też jak wyżej wspomniano.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 godziny temu, Shen napisał(a):takChyba tylko ignorem można wyłączyć te powiadomienia, które się chce.