Opublikowano 10 czerwca10 cze 3 minuty temu, messer33 napisał(a):Fajne, pewnie się weźmie z BONUSAMI.Czekać na obniżkę rezygnując z takich skarbów? Absurd
Opublikowano wczoraj o 10:27 1 dzień Pre order złożony wiadomo gameplay topka każdy grał ale zaskoczeniem to świetne wstawki cgi, pixar się chowa
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Kurde, nie oglądałem trailerów, nie grałem w demo, ale wziąłem na premierę. Chyba będzie git. Warto mieć takie gierki na półce.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Poszli też po rozum do głowy z cenami - zarówno star fox jak i potem splatoon riders elegancko wycenione na 214zł.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 8 minut temu, Pupcio napisał(a):Spokojnie zelda lekko za 4 bomby będzieA myślisz że emtebe zrobi zdjęcie star foxa na jakimś lotnisku przy f35 czy wykpi się zabawkami?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie mam pojęcia czym nas zaskoczy tym razem ten photo zajawkowicz!
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nareszcie Nintendo obniżyło ceny i sprzedaje gry które mają contentu na kilka godzin po 200 zł.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 3 godziny temu, devilbot napisał(a):A myślisz że emtebe zrobi zdjęcie star foxa na jakimś lotnisku przy f35 czy wykpi się zabawkami?Ale bez spojlerów miało być ://
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor 8 godzin temu, devilbot napisał(a):Pre order złożony wiadomo gameplay topka każdy grał ale zaskoczeniem to świetne wstawki cgi, pixar się chowa
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Coś pięknego ten viper engine. Na nintendo 2 będzie dużo pięknych gier jak sie postarają bo to przecież moc ps4 pro a na tym sprzęcie był rdr2 i uncharted 4
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No i już wg plotek szykują nowego star foxa, remake był tylko treningiem
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dobrze że NSO tanie, jak będzie fajnie się strzelało to się weźmie do multiplayera.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To samo - mam wspaniale wspomnienia z multi na N64. A tutaj dodatkowo 4 na 4
Opublikowano 10 minut temu10 min Nie wiem jakie tam są ceny ale widzę rok zwykłego online kluczyki po jakieś 60zł. Proponuję założyć klan, będzie dywizja Star Foxa a później team w Duskbloods.