Opublikowano czwartek o 14:443 dni Autor No i jakby zlowrogie EjAj postanowiło skasować typerka proponuję wpisywać typy też na forum, plus będzie można podejrzec inne typy.
Opublikowano czwartek o 18:253 dni W dniu 27.05.2026 o 19:06, Welna napisał(a):Oczywiscie chcialbym wziac udzialI jak zawsze wrzucam cos do puliGierka lub akcesoria do 300 plnDo 200 plnDo 100 plnChcialbym zmienic nagrode nr 1GTA 6Moge zmienic?
Opublikowano czwartek o 21:382 dni wrzucam do puli kody ps/ms:1. miejsce 150zł 2. miejsce 100zł 3. miejsce 50zł
Opublikowano czwartek o 21:502 dni Oczywiście biorę udział. Liczę, że w końcu wejdę do pierwszej 20stki
Opublikowano piątek o 05:572 dni 10 hours ago, Tokar said:Kurs inwestowania z użytkownikiem Czoperrrweź spierdalajw typerka nie gram w tym roku mam wyjebane w ten mundial i w ameryke
Opublikowano piątek o 08:202 dni A można dorzucić do puli bekowe nagrody? Ostatnio w secondhandzie widziałem takie perełki światowej literatury, chętnie kupię dla forumka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor @ofsajd rencoma Clauda z GTA 3 stworzył takie coś https://make-typer-great-again-2026.vercel.app/rounds i wydaje się, że ogarnie to na nasze potrzeby. Moja propozycja to wpisać tam swoje typy (trzeba szybką rejestrację zrobić login/hasło) i awaryjnie wkleić je potem tu do tematu, jakby AI postanowiło jednak Nas unicestwić i trzeba będzie odtworzyć. Dodatkowo będzie można pokomentować typy.Dajcie znać jutro do końca dnia czy takie rozwiązanie jest git dla wszystkich i można typować. Ze względu na ilość meczów i pojebane godziny na pewno ułatwi to przebieg całości.RPA - MeksykKorea Płd. - CzechyKanada - KatarBośnia i Herc. - SzwajcariaBrazylia - SzkocjaMaroko - HaitiUSA - AustraliaTurcja - ParagwajNiemcy - EkwadorWybrzeże Kości Słoniowej - CuraçaoHolandia - SzwecjaJaponia - TunezjaBelgia- Nowa ZelandiaEgipt - IranHiszpania - UrugwajArabia Saudyjska - Wyspy Zielonego PrzylądkaFrancja - NorwegiaSenegal - IrakArgentyna - AustriaAlgieria - JordaniaPortugalia - KolumbiaDR Kongo - UzbekistanAnglia - GhanaChorwacja - Panama