Opublikowano 10 czerwca10 cze Patrze co takie zageszczenie typa w temacie a to MS juz jutro xD Myslalem ze pod koniec czerwca Meksyk - RPA 1:0Korea Płd. - Czechy 2:1Kanada - Bośnia i Herc. 1:1USA - Paragwaj 1:2Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 3:1Haiti - Szkocja 0:1Australia - Turcja 1:2Niemcy - Curaçao 2:0Holandia - Japonia 2:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 1:2Szwecja - Tunezja 1:1Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 3:0Belgia - Egipt 1:0Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:2Iran - Nowa Zelandia 2:2Francja - Senegal 0:1Irak - Norwegia 0:2Argentyna - Algieria 3:1Austria - Jordania 2:0Portugalia - DR Kongo 3:1Anglia - Chorwacja 2:0Ghana - Panama 2:0Uzbekistan - Kolumbia 0:2Mistrz: HiszpaniaWicemistrz: FrancjaKról strzelców: ktos z Hiszpanii
Opublikowano 11 czerwca11 cze Meksyk - RPA 2:0Korea Płd. - Czechy 1:1Kanada - Bośnia i Herc. 1:0USA - Paragwaj 2:1Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 2:1Haiti - Szkocja 0:1Australia - Turcja 1:2Niemcy - Curaçao 4:0Holandia - Japonia 1:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 2:2Szwecja - Tunezja 1:0Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 3:0 [złoty mecz]Belgia - Egipt 2:0Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:2Iran - Nowa Zelandia 2:1Francja - Senegal 2:1Irak - Norwegia 0:2Argentyna - Algieria 3:0Austria - Jordania 2:0Portugalia - DR Kongo 2:0Anglia - Chorwacja 1:1Ghana - Panama 1:0Uzbekistan - Kolumbia 0:3Mistrz: HiszpaniaWicemistrz: ArgentynaKról strzelców: Harry Kane
Opublikowano 11 czerwca11 cze skopiowane z typeraMeksyk - RPA 2:1Korea Płd. - Czechy 1:1 [złoty mecz]Kanada - Bośnia i Herc. 1:0USA - Paragwaj 2:0Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 2:0Haiti - Szkocja 0:1Australia - Turcja 1:3Niemcy - Curaçao 3:0Holandia - Japonia 1:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 0:0Szwecja - Tunezja 1:2Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 3:0Belgia - Egipt 2:0Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:2Iran - Nowa Zelandia 1:0Francja - Senegal 2:0Irak - Norwegia 2:1Argentyna - Algieria 1:0Austria - Jordania 1:0Portugalia - DR Kongo 2:0Anglia - Chorwacja 1:1Ghana - Panama 1:0Uzbekistan - Kolumbia 0:1Mistrz: FrancjaWicemistrz: HiszpaniaKról strzelców: Kylian Mbappé
Opublikowano 11 czerwca11 cze Meksyk - RPA 2:0Korea Płd. - Czechy 2:2Kanada - Bośnia i Herc. 1:1USA - Paragwaj 3:1Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 3:0Haiti - Szkocja 0:5 [złoty mecz]Australia - Turcja 0:2Niemcy - Curaçao 7:0Holandia - Japonia 1:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 3:3Szwecja - Tunezja 0:0Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 8:0Belgia - Egipt 2:0Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:3Iran - Nowa Zelandia 1:0Francja - Senegal 4:1Irak - Norwegia 0:3Argentyna - Algieria 3:0Austria - Jordania 3:0Portugalia - DR Kongo 4:0Anglia - Chorwacja 3:1Ghana - Panama 3:0Uzbekistan - Kolumbia 0:2Mistrz: AngliaWicemistrz: PortugaliaKról strzelców: H. Kane
Opublikowano 11 czerwca11 cze W dniu 6.06.2026 o 17:07, Zwyrodnialec napisał(a):Mistrz: AngliaWicemistrz: HiszpaniaKról strzelców: KaneMeksyk - RPA 3:1Korea Płd. - Czechy 2:1Kanada - Bośnia i Herc. 2:1USA - Paragwaj 2:1Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 2:1Haiti - Szkocja 0:2Australia - Turcja 1:2Niemcy - Curaçao 3:0Holandia - Japonia 2:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 0:2Szwecja - Tunezja 2:1Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 4:0 [złoty mecz]Belgia - Egipt 2:1Arabia Saudyjska - Urugwaj 1:2Iran - Nowa Zelandia 3:1Francja - Senegal 2:0Irak - Norwegia 0:2Argentyna - Algieria 3:0Austria - Jordania 2:0Portugalia - DR Kongo 3:0Anglia - Chorwacja 3:1Ghana - Panama 2:1Uzbekistan - Kolumbia 0:3Dodałem złoty mecz do Hiszpanów. Wcześniej nie doczytałem, że jest w każdej rundzie grupowej i chciałem zachować.
Opublikowano 11 czerwca11 cze Meksyk - RPA 1:0Korea Płd. - Czechy 1:2Kanada - Bośnia i Herc. 1:1USA - Paragwaj 1:1Katar - Szwajcaria 1:1Brazylia - Maroko 2:2Haiti - Szkocja 0:2Australia - Turcja 2:1Niemcy - Curaçao 3:0 (zm)Holandia - Japonia 1:2Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 1:2Szwecja - Tunezja 1:0Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 5:0 Belgia - Egipt 1:1Arabia Saudyjska - Urugwaj 1:2Iran - Nowa Zelandia 1:0Francja - Senegal 3:0Irak - Norwegia 0:2Argentyna - Algieria 4:0Austria - Jordania 3:1Portugalia - DR Kongo 5:0Anglia - Chorwacja 2:1Ghana - Panama 0:0Uzbekistan - Kolumbia 0:2Mistrz: PortugaliaWicemistrz: FrancjaKról strzelców: Mbappe
Opublikowano 11 czerwca11 cze Meksyk - RPA 2:0Korea Płd. - Czechy 1:1Kanada - Bośnia i Herc. 1:1USA - Paragwaj 2:1 [złoty mecz]Katar - Szwajcaria 0:1Brazylia - Maroko 2:2Haiti - Szkocja 0:2Australia - Turcja 0:2Niemcy - Curaçao 6:0Holandia - Japonia 2:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 1:2Szwecja - Tunezja 1:1Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 7:0Belgia - Egipt 1:1Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:1Iran - Nowa Zelandia 0:0Francja - Senegal 2:1Irak - Norwegia 0:3Argentyna - Algieria 1:0Austria - Jordania 2:0Portugalia - DR Kongo 4:0Anglia - Chorwacja 2:1Ghana - Panama 3:1Uzbekistan - Kolumbia 0:1★Król strzelców+5Harry Kane (Anglia)▼chcialbym Hallanda ale nie ma w tabeli mozecie dodac? @Bartg ★Mistrz+5Hiszpania★Wicemistrz+5Portugalia Edytowane 11 czerwca11 cze przez Welna
Opublikowano 11 czerwca11 cze Autor Nie no musiał być Haaland, połowa go tu typowala na króla. Wynik wpisany, wygląda, że wszystko działa. Ktos nawet trafil od razu za 6 pkt.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Dałoby się coś zrobić żeby w tabeli było widać ilość punktów zamiast procenta skuteczności?
Opublikowano 12 czerwca12 cze 4 godziny temu, Yakubu napisał(a):Dałoby się coś zrobić żeby w tabeli było widać ilość punktów zamiast procenta skuteczności? Na telefonie? One tam sa tylko obcięte ;) poprawie dzisiaj
Opublikowano 12 czerwca12 cze Ok widze, ze excela nie bedzie w tym roku. To na co wrzucamy te typy tutaj? Dla bezpieczenstwa jakby co sie wyje.balo z apka?
Opublikowano 12 czerwca12 cze Autor 39 minutes ago, Mejm said:Ok widze, ze excela nie bedzie w tym roku. To na co wrzucamy te typy tutaj? Dla bezpieczenstwa jakby co sie wyje.balo z apka?Tak, jakby Skynet stwierdził, że koniec zabawy.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Ale bedzie sie liczyc jak pierwsza runde uzupelnie teraz? Bo wrzucilem tylko w posta.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Autor 1 minute ago, Mejm said:Ale bedzie sie liczyc jak pierwsza runde uzupelnie teraz? Bo wrzucilem tylko w posta.Nie wiem czy się da, ale jak coś pisz do @ofsajd to jakoś ręcznie doda może. Po starej znajomości.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Potencjalnie jedyny wytypowalem wygrana mikroprocesorkow i to jeszcze caly wynik, no nie moze to pojsc na marne.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Autor 3 minutes ago, Mejm said:Potencjalnie jedyny wytypowalem wygrana mikroprocesorkow i to jeszcze caly wynik, no nie moze to pojsc na marne.A nie to się jednak nie da, zapraszamy za 2 lata.
Opublikowano 12 czerwca12 cze 11 minut temu, Bartg napisał(a):Nie wiem czy się da, ale jak coś pisz do @ofsajd to jakoś ręcznie doda może. Po starej znajomości.Dodam pod koniec dnia
Opublikowano 12 czerwca12 cze Nie wiem kto to MarcinioGaucho, ale ma 9 pkt po dwóch meczach Spokojnie, nie jestem podróżnikiem w czasie, a na mistrza typuję Paragwaj. Edytowane 12 czerwca12 cze przez ciwa22
Opublikowano 12 czerwca12 cze Autor A no chyba, że tak ;) Dlatego była prośba rejestrować się nickami z forum.
Opublikowano 12 czerwca12 cze W dniu 10.06.2026 o 21:59, Mejm napisał(a):Patrze co takie zageszczenie typa w temacie a to MS juz jutro xD Myslalem ze pod koniec czerwca Meksyk - RPA 1:0Korea Płd. - Czechy 2:1Kanada - Bośnia i Herc. 1:1USA - Paragwaj 1:2Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 3:1Haiti - Szkocja 0:1Australia - Turcja 1:2Niemcy - Curaçao 2:0Holandia - Japonia 2:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 1:2Szwecja - Tunezja 1:1Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 3:0Belgia - Egipt 1:0Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:2Iran - Nowa Zelandia 2:2Francja - Senegal 0:1Irak - Norwegia 0:2Argentyna - Algieria 3:1Austria - Jordania 2:0Portugalia - DR Kongo 3:1Anglia - Chorwacja 2:0Ghana - Panama 2:0Uzbekistan - Kolumbia 0:2Mistrz: HiszpaniaWicemistrz: FrancjaKról strzelców: ktos z HiszpaniiDodałem typy, nie podałeś króla strzelców i złotego meczu, więc ich nie dodawałem. Punkty doliczone.18 godzin temu, Yakubu napisał(a):Dałoby się coś zrobić żeby w tabeli było widać ilość punktów zamiast procenta skuteczności? Powinno być git, teraz widzę tez że te pozostałe kolumny są troche bez sensu bo tak samo jest liczone trafienie dokładnego wyniku i zwycięzcy i dziwnie to wygląda. Przekminie to sensowniej w weekend.Jeżeli ktoś jeszcze podał swoje typy tylko tutaj to dajcie znać, uzupełnie.
Opublikowano 12 czerwca12 cze 2 godziny temu, ofsajd napisał(a):Dodałem typy, nie podałeś króla strzelców i złotego meczu, więc ich nie dodawałem. Punkty doliczone.Bartg mi zawsze kogos wpisywal na paue bo ja nie wiem kto teraz dobry w Hiszpanii Ale spoko, i tak pewnie bym nie trafil.
Opublikowano 13 czerwca13 cze W dniu 9.06.2026 o 11:48, Rozi napisał(a):Meksyk - RPA 2:0Korea Płd. - Czechy 1:2Kanada - Bośnia i Herc. 1:1USA - Paragwaj 2:0Katar - Szwajcaria 0:4Brazylia - Maroko 3:1Haiti - Szkocja 0:3Australia - Turcja 0:2Niemcy - Curaçao 5:0 [złoty mecz]Holandia - Japonia 1:0Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 1:1Szwecja - Tunezja 1:0Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 6:0Belgia - Egipt 2:1Arabia Saudyjska - Urugwaj 1:3Iran - Nowa Zelandia 1:0Francja - Senegal 3:0Irak - Norwegia 0:3Argentyna - Algieria 4:0Austria - Jordania 3:1Portugalia - DR Kongo 5:0Anglia - Chorwacja 2:2Ghana - Panama 2:0Uzbekistan - Kolumbia 0:2Mistrz: PortugaliaWicemistrz: HiszpaniaKról strzelców: Yamal@ofsajd dodaj moje, bo widzę, że mnie nie ma i też myślałem, że tu typujemy jak za dawnych lat