Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Jak się do końca typera tu nie odezwie to myślę śmiało można wyjebać
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Uprasza się o nieszczucie kolegi typera, tylko dlatego, że mu dobrze idzie.3 godziny temu, Bartg napisał(a):Wszyscy na ryj, Ci z boostem (np ja) dodatkowo bo dostaliśmy minus Zawsze tak było z tym nietrafionym złotym meczem, czy to jakaś nowość? Bo jakoś nie kojarzę, ale może zawsze chociaż te 2 punkty wpadały za złoty mecz i nie miałem potrzeby wiedzieć. No nic, chociaż zaraz odrobiłem ten 1 punkt za remis Iranu z Hobbitami. No, ale nie jest dobrze. Powiedziałbym, że nawet nie jest średnio. Tak słabego startu sezonu w typerku to nie pamiętam. Nie dla nas kwitnie ananas, nie dla nas walka o europejskie puchary. W tym sezonie szykuje się walka o utrzymanie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 4 minutes ago, Butt said:Uprasza się o nieszczucieZawsze tak było z tym nietrafionym złotym meczem, czy to jakaś nowość? Bo jakoś nie kojarzę, ale może zawsze chociaż te 2 punkty wpadały za złoty mecz i nie miałem potrzeby wiedzieć. No nic, chociaż zaraz odrobiłem ten 1 punkt za remis Iranu z Hobbitami. No, ale nie jest dobrze. Powiedziałbym, że nawet nie jest średnio. Tak słabego startu sezonu w typerku to nie pamiętam. Nie dla nas kwitnie ananas, nie dla nas walka o europejskie puchary. W tym sezonie szykuje się walka o utrzymanie.Zawsze, taki obosieczny topór, ale w tym przypadku to nikt nie zakładał, że może być minus... Ferran Torres i wesoła banda z miejsca wskoczyli na top1 znienawidzonych ekip, jeszcze mi dobry kupon ujebali na parę stówek. Na razie typerek jest jak Widzew, wielkie oczekiwania, a jest desperacka walka o utrzymanie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Teoretycznie po zakończeniu ostatniego meczu 1 serii, czyli w czwartek rano, ale mogę odpalić wcześniej, vox populi.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Butt napisał(a):Uprasza się o nieszczucie kolegi typera, tylko dlatego, że mu dobrze idzie.Zawsze tak było z tym nietrafionym złotym meczem, czy to jakaś nowość? Bo jakoś nie kojarzę, ale może zawsze chociaż te 2 punkty wpadały za złoty mecz i nie miałem potrzeby wiedzieć. No nic, chociaż zaraz odrobiłem ten 1 punkt za remis Iranu z Hobbitami. No, ale nie jest dobrze. Powiedziałbym, że nawet nie jest średnio. Tak słabego startu sezonu w typerku to nie pamiętam. Nie dla nas kwitnie ananas, nie dla nas walka o europejskie puchary. W tym sezonie szykuje się walka o utrzymanie.Co ty gadasz chlopie jak jeszcze z tysionc meczy. Po dwoch dniach bylem 50, teraz jestem chyba w top 10. W sumie fajnie ze jest tyle meczy bo w kazdej chwili tabela moze sie wywrocic do gory nogami.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. btw. chcecie widzieć jakieś dodatkowe informacje, np najpopularnieszy typ na dany mecz, albo w ogóle wszystkie typy na dany mecz, albo jeszcze coś innego? do tabeli dodałem informacje o dokładnych trafionych typach
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Druga kolejka już aktywna, także można typować. Ja czekam na dokończenie tej i zobaczymy, kusi postawić 24x 1:1, statystycznie patrząc do tej pory bym miał już 17 pkt jakbym tak zrobił w tej kolejce
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ciekawy pomysł. Chociaż pewnie część ekip, które przegrały/straciły punkty w pierwszej kolejce, już nie będzie grać na takim luzaku. Bo jednak nie wszystkie ekipy z trzecich miejsc awansują.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Szwajcaria - Bośnia i Herc. 1:0Brazylia - Haiti 2:0Niemcy - Wybrzeże Kości Słoniowej 2:1Ekwador - Curaçao 3:1 [złoty mecz]Tunezja - Japonia 1:2Hiszpania - Arabia Saudyjska 1:1Belgia - Iran 1:1Jordania - Algieria 2:2Panama - Chorwacja 1:3Anglia - Ghana 2:0Czechy - RPA 1:2Kanada - Katar 1:1USA - Australia 2:0Turcja - Paragwaj 0:2Holandia - Szwecja 2:2Nowa Zelandia - Egipt 1:1Argentyna - Austria 2:1Meksyk - Korea Płd. 1:1Maroko - Szkocja 2:2Urugwaj - Wyspy Zielonego Przylądka 2:0Francja - Irak 2:0Norwegia - Senegal 2:1Portugalia - Uzbekistan 3:0Kolumbia - DR Kongo 2:0Wolę teraz bo mogę zapomnieć w czwartek
Opublikowano 14 minut temu14 min Szwajcaria - Bośnia i Herc. 2:1Brazylia - Haiti 4:0 [złoty mecz]Niemcy - Wybrzeże Kości Słoniowej 3:1Ekwador - Curaçao 3:0Tunezja - Japonia 0:2Hiszpania - Arabia Saudyjska 3:1Belgia - Iran 2:1Jordania - Algieria 2:2Panama - Chorwacja 1:2Anglia - Ghana 2:1Czechy - RPA 2:0Kanada - Katar 1:1USA - Australia 3:1Turcja - Paragwaj 2:2Holandia - Szwecja 2:1Nowa Zelandia - Egipt 1:2Argentyna - Austria 3:1Meksyk - Korea Płd. 2:2Maroko - Szkocja 3:1Urugwaj - Wyspy Zielonego Przylądka 3:1Francja - Irak 3:1Norwegia - Senegal 2:0Portugalia - Uzbekistan 3:0Kolumbia - DR Kongo 2:0
Opublikowano 3 minuty temu3 min Szwajcaria - Bośnia i Herc. 1:1Brazylia - Haiti 3:0 [złoty mecz]Niemcy - Wybrzeże Kości Słoniowej 3:1Ekwador - Curaçao 1:1Tunezja - Japonia 0:2Hiszpania - Arabia Saudyjska 2:0Belgia - Iran 1:0Jordania - Algieria 1:2Panama - Chorwacja 0:2Anglia - Ghana 1:1Czechy - RPA 0:0Kanada - Katar 3:1USA - Australia 3:1Turcja - Paragwaj 2:1Holandia - Szwecja 1:1Nowa Zelandia - Egipt 0:1Argentyna - Austria 2:0Meksyk - Korea Płd. 1:1Maroko - Szkocja 2:0Urugwaj - Wyspy Zielonego Przylądka 2:0Francja - Irak 2:0Norwegia - Senegal 1:1Portugalia - Uzbekistan 3:0Kolumbia - DR Kongo 1:1