Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Żeby było fair play, @Snake_Plissken chyba zapomniałeś w 2 kolejce złotego meczu zaznaczyć.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 15 minut temu, tedi007 napisał(a):Żeby było fair play, @Snake_Plissken chyba zapomniałeś w 2 kolejce złotego meczu zaznaczyć.Dzięki, zrobione!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czechy - RPA 1:1Szwajcaria - Bośnia i Herc. 0:2Kanada - Katar 1:0Meksyk - Korea Płd. 2:1USA - Australia 2:0Maroko - Szkocja 1:0Brazylia - Haiti 2:0Turcja - Paragwaj 2:1Holandia - Szwecja 0:1Niemcy - Wybrzeże Kości Słoniowej 3:0Ekwador - Curaçao 1:0Tunezja - Japonia 0:3Hiszpania - Arabia Saudyjska 1:0Belgia - Iran 1:2Urugwaj - Wyspy Zielonego Przylądka 2:1Nowa Zelandia - Egipt 1:3Argentyna - Austria 2:0Francja - Irak 2:0Norwegia - Senegal 1:1Jordania - Algieria 0:1Portugalia - Uzbekistan 2:0Anglia - Ghana 3:1 [złoty mecz]Panama - Chorwacja 0:2Kolumbia - DR Kongo 1:1
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 22 godziny temu, kanabis napisał(a):Co ty gadasz chlopie jak jeszcze z tysionc meczy. Po dwoch dniach bylem 50, teraz jestem chyba w top 10. W sumie fajnie ze jest tyle meczy bo w kazdej chwili tabela moze sie wywrocic do gory nogami.No coś w tym jest. Wczoraj zdobyłem 6 punktów, czyli połowę mojej punktacji i już nie wygląda to tak tragicznie. Co ciekawe, lider wczoraj nie zdobył żadnych punktów, więc przy okazji odrobiłem 6 punktów do lidera. xd
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jestem trzeci ale mam tyle punktów co drugi, a tak na prawdę jestem pierwszy bo nikt nie wie co to za człowiek na pierwszym
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, kanabis napisał(a):Czy mozna jeszcze zmienic typ na mistrza? Nie bylem soba typujac HiszpanieSpokojnie jeszcze się rozkręca. Napewno mają szczyt formy zaplanowany na późniejszą fazę turnieju.Ten pierwszy to pewnie AI. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Aleks
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czechy - RPA 1:0Szwajcaria - Bośnia i Herc. 1:1Kanada - Katar 2:0Meksyk - Korea Płd. 1:1USA - Australia 2:1Maroko - Szkocja 2:2Brazylia - Haiti 3:0Turcja - Paragwaj 2:1Holandia - Szwecja 1:1Niemcy - Wybrzeże Kości Słoniowej 1:1Ekwador - Curaçao 2:1Tunezja - Japonia 0:2Hiszpania - Arabia Saudyjska 1:1Belgia - Iran 1:1Urugwaj - Wyspy Zielonego Przylądka 2:0Nowa Zelandia - Egipt 0:2Argentyna - Austria 2:1Francja - Irak 2:0Norwegia - Senegal 1:1Jordania - Algieria 1:2Portugalia - Uzbekistan 3:0 ZMAnglia - Ghana 2:0Panama - Chorwacja 0:3Kolumbia - DR Kongo 2:0
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czechy - RPA 1:1Szwajcaria - Bośnia i Herc. 2:1Kanada - Katar 2:0Meksyk - Korea Płd. 2:1USA - Australia 2:1Maroko - Szkocja 2:0Brazylia - Haiti 4:0Turcja - Paragwaj 1:1Holandia - Szwecja 2:1Niemcy - Wybrzeże Kości Słoniowej 4:0 [złoty mecz]Ekwador - Curaçao 2:1Tunezja - Japonia 1:3Hiszpania - Arabia Saudyjska 4:1Belgia - Iran 2:1Urugwaj - Wyspy Zielonego Przylądka 2:0Nowa Zelandia - Egipt 1:2Argentyna - Austria 3:0Francja - Irak 3:0Norwegia - Senegal 1:2Jordania - Algieria 0:1Portugalia - Uzbekistan 3:0Anglia - Ghana 2:0Panama - Chorwacja 0:2Kolumbia - DR Kongo 2:0 Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez BRY@N
Opublikowano 49 minut temu49 min Czechy - RPA 2:0Szwajcaria - Bośnia i Herc. 2:1Kanada - Katar 3:0 [złoty mecz]Meksyk - Korea Płd. 1:1USA - Australia 3:1Maroko - Szkocja 4:1Brazylia - Haiti 4:0Turcja - Paragwaj 2:1Holandia - Szwecja 3:1Niemcy - Wybrzeże Kości Słoniowej 2:1Ekwador - Curaçao 5:0Tunezja - Japonia 1:3Hiszpania - Arabia Saudyjska 3:0Belgia - Iran 2:2Urugwaj - Wyspy Zielonego Przylądka 2:0Nowa Zelandia - Egipt 1:3Argentyna - Austria 2:0Francja - Irak 2:0Norwegia - Senegal 1:2Jordania - Algieria 1:3Portugalia - Uzbekistan 4:0Anglia - Ghana 2:0Panama - Chorwacja 0:3Kolumbia - DR Kongo 1:0