Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dzięki nim przynajmniej jest na co narzekać, tak to za dobrze by było ;d
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 27.05.2026 o 22:20, Perez napisał(a):MotorsliceChyba pierwsza wspominka na forum o tej prześwietnej grze, polecam.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 18 minut temu, Shen napisał(a):Pomarzyć można, ale oni są nietykalniTak samo jak stary dziad smugler w cda
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ale jaja, przesyłka nadana wczoraj, a wlasnie wyjąłem ze skrzynki. Takiego ekspresu to jeszcze nie bylo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 godzin temu, Bzduras napisał(a):Norby zamiast Marcellusa to chyba największy upgrade jaki widział ten magazyn Z drugiej strony trochę dziwnie czyta się tę część strony bez poczucia, że ktoś na mnie pokazuje palcem i mówi "on jest zły", jest lekki dysonans.Bardzo lubiłem Marcela w N+. Sam mam poglądy bardziej na lewo niż na prawo. Korpo też gardzę. Ale temu panu się coś dawno odkleiło i ciszę się, że ktoś go zastąpił.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Marcellus z N+ a Marcellus z PE to jakby dwie różne osoby, nie ma co porównywać nawet.
Opublikowano 14 minut temu14 min Numer odebrany, fotka nawiązująca do jednego z waszych postów na FB.