Opublikowano sobota o 09:272 dni Oby zapowiedzieli to w przyszłym tygodniu bo zaraz wszystko będziemy wiedzieć od likierów
Opublikowano sobota o 10:332 dni 16 godzin temu, Pix napisał(a):Biorąc pod uwagę, że w Metaphor protagonista miał voice acting to podejrzewam, że i w szóstce będzie.Chociaż wolałbym też, żeby miał odgórnie ustalone imię, bo zawsze mnie wkurzało w Personach, że nikt nie zwraca się do głównego bohatera po imieniu. Wcale nie pozwala to się lepiej wczuć w postać.Ja zawsze jak odpalam nowa personę to sprawdzam w Googlach jak domyśle powinien mieć na imię xd
Opublikowano sobota o 13:422 dni Te imiona to chyba dopiero w anime im dawali. Chlop z 3 to makoto, z 4 to yu, z 5 to ni chuja nie wiem jak joker sie nazywa kanonicznie.6 fajnie jakby zrobili jakiś doroślejszy setting typu uniwerek czy cos, ale na to marne szanse, bo japonce maja jakis fetysz umiejscawiania wszystkiego w liceum.
Opublikowano sobota o 15:002 dni Joker to Ren.Problem polega na tym, że protagi mają inne imiona w mandze, a inne w anime. Aczkolwiek to te drugie są uznawane za kanoniczne. Niezłego mindfucka miałem, jak zacząłem czytać mangę P4, a tam jakiś Souji...
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W tych mango i animu bohaterzy mają tyle zajebistych i zróżnicowanych fryzur, a ziomy z Atlusa znają tylko garnki i boby. Tam jest potrzebny nowy chara-designer ASAP
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Persona w designie ludzkich postaci raczej stara sie być przyziemna to nie ten styl chińskiej bajki pokroju danganronpy i w sumie chwała im za to
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 minut temu, Pupcio napisał(a):Persona w designie ludzkich postaci raczej stara sie być przyziemna to nie ten styl chińskiej bajki pokroju danganronpy i w sumie chwała im za toFakt, ale w Refantazio mogli trochę pofantazjować mocniej i w sumie poza MC tak zrobili.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mimo wszystko w serii, w której bohaterzy strzelają sobie magicznymi pistoletami w głowę i wchodzą do telewizora, żeby walczyć z potworami przypominającymi penisy i inne dziwne części ciała, mogliby sobie już troszkę zaszaleć z tymi fryzami.
Opublikowano 39 minut temu39 min 5 godzin temu, Pupcio napisał(a):Persona w designie ludzkich postaci raczej stara sie być przyziemna to nie ten styl chińskiej bajki pokroju danganronpy i w sumie chwała im za to
Opublikowano 33 minuty temu33 min Dlatego napisałem że sie stara no i ten komórkowy slopik sie nie liczy tam to wrzucą wszystko co im sie nawinie
Opublikowano 31 minut temu31 min Komórkowy slopik GOAT. Cudowna gierka. Tylko faktycznie protagonista ma chyba jeszcze gorszy fryz od tego rzekomego protaga z P6.