Opublikowano wczoraj o 11:07 1 dzień Czekam, Forzy Horizon (i jej klonów) nigdy dość.No i klimat południowej Francji, przywołuje na myśl Forze Horizon 2
Opublikowano wczoraj o 11:57 1 dzień Wygląda dobrze, ale pachnie mi jakoś poziomem ostatniego Test Drive Unlimited. No i tytuł, siema mordo grałeś w Sprzęgło może?
Opublikowano wczoraj o 12:13 1 dzień Mnie martwi "Story-driven campaign". Nie wiem czy mozna to zrobic nie cringowo. Dzisja fabuly na poziomie tego co serwuje NFS nie dam rady przetrawic. No, ale nie bede marudzil na zapas. Trzymam kciuki zeby wyszlo cos mocnego.
Opublikowano wczoraj o 12:59 1 dzień Mam dość wyścigów open world. Ale oczywiście lubię ten gatunek i będę miał na oki
Opublikowano wczoraj o 18:35 1 dzień A czemu nie? Np Screamer i Tokyo Xtreme racer to solidne dobrze działające racery
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Mam nadzieję, że dowiozą, bo grę wyścigową w takich klimatach, z fajną kampanią fabularną chętnie bym przytulił.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jakiś potencjał jest, ale hype opadł jak na koniec Skyline obrócił się wokoł latani na grapling hooku, obawiam się fabuły i akcji na poziomie Fast&Furious 7.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Marzenie żeby była fabuła podobna do starych nfs-ów, a nie słodkie pierdzenie, że wszyscy się kochamy i jeździmy samochodzikami.Edit. Dodatkowo z tego co widzę tuning i personalizacja aut jest całkiem rozbudowana. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez rafanus2