Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Pamiętam jak wyszło Wstąpnienie (6 część) i jakie to już było zmęczenie materiału. Wszyscy narzekali i mieli dość. Teraz śmieszą mnie narzekania bo to i tamto i w ogóle stary Kratos wróć. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Patapon
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Z graczami to tak jest zawsze. Teraz narzekania, ze juz za duzo gier z chinczykojaponczykami ale kolejny sequel czy remake bardzo chetnie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 13 godzin temu, Figaro napisał(a):no bardziej bezosobowego kształtu nie mogli już chyba wymyśleć, więc chyba udało im się.A mogli w ogóle tego gówna nie dawać.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W czasach, gdy obśmiewane Sony AAA Cinematic Experience stały się gatunkiem zagrożonym, to mimo wszystko nawet "takiego" GoWa przyjmę z otwartymi ramionami, co nie zmienia faktu, że pod względem klimatu dziwacznie się to na ten moment zapowiada. Design maszkar zupełnie mi nie pasuje, kolorystyka i ogólny feeling jakiś taki mdły, a Fey...abstrahując od samego faktu, że GoW=Kratos i że wygląda jak "dorosła" wersja Grety Thunberg, to daje jej szansę, nie oczekując wiele. Bardziej się obawiam miszmaszu w temacie antagonistów/bossów, bo zmiana uniwersum jest spoko, jeśli jest to spójne w ramach jakiejś większej przygody (jak do tej pory: stara trylogia- Grecja, nowe części- mitologia nordycka). Ale jeśli to miałoby być wrzuceniem losowych "cameo" z różnych światów na zasadzie niemalże kinowych multiwersów, to nie, dzięki. No ale zobaczymy. Grać się będzie pewnie przyjemnie, bo czemu by nie, dla oka też będzie miłe. Ot, jak wspomniałem na początku: duży, przyzwoity ex od Sony, który chętnie sprawdzę, ale podchodzę do tego bardziej jak do spin-offu, niż pełnoprawnego sequela. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez kotlet_schabowy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 godzin temu, Patapon napisał(a):Pamiętam jak wyszło Wstąpnienie (6 część) i jakie to już było zmęczenie materiału. Wszyscy narzekali i mieli dość. Teraz śmieszą mnie narzekania bo to i tamto i w ogóle stary Kratos wróć.Malo trafne porównanie. 6 części starego Kratos wyszło na przestrzeni 8 lat. Tutaj, w ciągu 9 lat będziemy mieć 3 cześci, więc o zmęczeniu nowym Kratosem moim zdaniem nie ma mowy.