Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 godziny temu, YETI napisał(a):Jak nie było, jak było.https://share.google/NFgj0fujaeKhKA274Przy okazji jest to powiew świeżego powietrza dla całej serii. Chyba lepiej tego rozwiązać się nie dało, można z tego zrobić spokojnie trylogię i zapewne tak będzie.Faktycznie - cały jeden rodzaj przeciwników dało się ubić w akompaniamencie tryskającej juchy - tutaj też może dadzą jakąś jaszczurkę, której można wyrwać ogon.A z tym "powiewem świeżego powietrza" to raczysz pan żartować - to jest zwyczajny reskin poprzednich dwóch odsłon i to jest właśnie ta trylogia.
Opublikowano 54 minuty temu54 min 2 godziny temu, Figaro napisał(a):Jakbym to zobaczył tydzień temu, to bym pomyślał, że to jakiś fake. Ta kostka. Te kolorki rodem z Czarodziejki z księżyca. Ten groźny wyraz twarzy protagonistki, żebyś nie miał wątpliwości że masz do czynienia z silną, niezależną kobietą. Ja pierdolę, Cory idź już na emeryturę.
Opublikowano 49 minut temu49 min Przypomina mi na tej grafice tę aktorkę, która grała Karen Page w Daredevilu.
Opublikowano 23 minuty temu23 min Moja przygoda z tym uniwersum skończyła się na pierwszej części nordyckiej sagi, więc stąd ta niewiedza. Lubię ją jako aktorkę, ładna jest i w ogóle, ale sonka przesadza już z tym pakowaniem do każdej gry silnej, niezależnej protagonistki. Na plus jedynie to, że przynajmniej nie zgolili jej bani na łyso.
Opublikowano 17 minut temu17 min Byłem w lekki szoku oglądając tego nowego God of War, którego przemianował bym na Tits of War. Nie wiem co o tym myśleć… Zastanawiam się jaki towar bierze deweloper, który zaprojektował tą kwadratową, gadającą galaretę. Ogólnie mam wrażenie, że studio Santa Monica wyrzuciła wszystkich męskich pracowników i zatrudniła nad tym projektem same kobiety, które wcześniej pracowały jako ezoteryczne szamanki. Seria GoW idzie w dziwną stronę