Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Najciekawsza gra pokazu chyba.Fajnie sobie to wymyślili z tymi klasycznymi filmami w sumie logiczny sposób żeby przyciągnąć do takiej produkcji w tych czasach. Chociaż wygląda to budżetowo i saber ma trochę tych gier zapowiedzianych na nie wiadomo kiedy to jestem ciekaw co z tego wyjdzie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No tego to się nie spodziewałem, w jedynkę pamiętam bardzo przyjemnie się grało w czasach złotego piractwa na PS2, w końcu to było od mistrzów wtedy z Reflections. Gry samochodowe od Sabera nie zawodzą raczej od lat więc może być solidna rozgrywka w dobrej cenie poniżej 200zł
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Podoba mi sie ten trailer. Nawet czekam i bedzie pykane za odpowiednia cene.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To chyba ostatnia seria, której powrotu bym się spodziewał, zwłaszcza w czasach zdominowanych przez oklepane symulacyjne samochodówki. Miło.
Opublikowano 46 minut temu46 min Szkoda, że te oklepany symulacyjne samochodówki są takie oklepane - bo przecież można by zrobić gierkę z realistycznym modelem jazdy, ale w warunkach innych niż wyścigi po torze. Jakieś open-worldowe czelendże czy pościgi gdzie nie wlatujesz w zakręty 200kmh.Co do Stuntman - jedyna gierka, która mi się na pokazie spodobała.