Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Właśnie teraz jest najlepszy moment świeżo po sukcesie RE9 na wydarzeniu tego kalibru.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Fajnie, chętnie ogram. Czyżby premiera w lutym, jak większość odsłon?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Trailer oglądałem jednym okiem, bo ta babcia w ogóle mi się nie kojarzyła z RE, a później zobaczyłem mrówkę i już wiedziałem co się dzieje. Niezłe zmiany się szykują, podejrzewam że z niedorzeczności tej odsłony niewiele zostanie. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Chrisa sprzed terapii sterydowej.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. ALE mi teraz rozje.bales weekend chłopie. Normalnie wyskoczylem z butow z tego szczescia Myslalem ze dam sobie spokoj z Residentem po ograniu zaległego dlc do RE7, ktore aktualnie masteruje. Dzis wbilem najtrudniejsza partie z calego dlc (przetrwanie + 21), po ktory malem sobie zrobic przerwe ale w takiej sytuacji jade dalej z tematem. Tak sie podjaralem ze wskoczylem na wyzsze obroty i wszystko co nie ma 100% nadrabiam. Ale sztosik news Zespół deweloperski: Za projekt odpowiadają twórcy remake'ów Resident Evil 2 oraz Resident Evil 4, co gwarantuje wysoką jakość wykonania.Capcom Gods
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Uff już się bałem że parobasy od trójki i po wyspie wylądujemy w kanałach i jest 4. Kozak trailer ale od razu widać że idą w inny klimat
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No to mnie akurat zaskoczyło, bardziej bym się spodziewał że będą siedzieć nad remakiem jedynki albo piątki, a do Weroniki zagonią tych gamoni od RE3R. Tym bardziej czekam. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Josh
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ciekawe czy zrobia podobnie jak to ma miejsce w RE9. Fpp u Cleare i Tpp u Crisa? Mnie tam to nie przeszkadza. Z reszta silnik residenta juz w tej chwili pozwala na przelaczanie sie wiec z tym nie bedzie problemu. Ehhh, szkoda ze nie wrzesien tego roku
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No i jeszcze Onimusha we wrześniu, nie będą sami sobie robić konkurencji. I tak jestem zaskoczony że tak szybko pokazali.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Heh, początek trailera i ta graficzka, mówię sobie "o, znowu coś na REngine". Potem babinka w drzwiach mówi coś z francuskim akcentem o lasce i kolesiu już wiedziałem, co jest grane . Spaniałe czasy przed nami.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W ogóle to Claire w RE2 Remake i tutaj wygląda tak, że Chris wcale nie musiałby przekonywać Leona, żeby ją wyruchał.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ależ jaranko, nie spodziewałem się tak szybkiej zapowiedzi… Kierwa ale Capgods dowożą, bardzo ciężkie czasy dla mojego kamilka nastały, zaś będzie w łapie ajjjj