Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W dniu 6.06.2026 o 11:49, Figaro napisał(a):nie rozumiesz, w Korei jarają ich dzieci z dorosłym ciałem, więc ja też mogę się jarać i nie ma w tym nic creepy.Ortodoksyjnych muzułmanów jarają sluby z 12-latkami, wiec też się możesz tym jarać i nie ma w tym nic creepy
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 42 minuty temu, Pupcio napisał(a):Taka ładna baba w życiu a w grze postanowili zrobić z niej dziecko? Tym bardziej widać że mamy do czynienia z jakimś koreańskim sebasanem czy innym zboczeńcemTo nie jest ona. Przeczytaj całość.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jedno Koreańczycy na pewno umieją, zrozumieli wyraźnie co w dzisiejszych czasach wygeneruje najwięcej darmowej reklamy grze przez te lata.Godzinę temu, Shen napisał(a):a potem jada fani do Seulu na wycieczke i zdziwienie, ze ludzie na ulicach tak nie wygladaja xd Byla drama z rok temu z jakas amerykanka co poleciała do Korei, nagrała randomowych typów na ulicy i powiedziała, ze koreanscy faceci sa brzydcy i nie wygladaja jak w kpopowych teledyskachW Europie tak trochę jest z Włochami, młode dziewczyny jak lecą do Włoch pierwszy raz to mówią: "jak to, nie wyglądają wszyscy tak, jak to możliwe że większość ludzi we Włoszech jak wszędzie jest albo stara, łysa, niska, gruba albo brzydka, dziwne"
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Niech wychrzania tę jęki/battle noises albo dadzą opcję do wyłączenia bo to w kakofonie przechodzi momentami.