Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):Mam nadzieję, że side questy będą prezentować jakiś poziom i zamiast dwóch dużych pustyni dostaniemy zero dużych pustyni. Poza tym wygląda mega dobrze, lekkie flashbacki z Godhand przy tym waleniu pięściami w niemilcówNo fakt, słabe były te side-questy - w 90% typowa kurierka. Zdecydowanie bardziej podobały mi się mniej otwarte lokacje.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 minut temu, Bzduras napisał(a):Mam nadzieję, że side questy będą prezentować jakiś poziom i zamiast dwóch dużych pustyni dostaniemy zero dużych pustyni. Poza tym wygląda mega dobrze, lekkie flashbacki z Godhand przy tym waleniu pięściami w niemilcówNo fajnie byłoby jakby koryto było.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 19 minut temu, Shen napisał(a):Pierwszego Stellara broniłem, ale tutaj pas Przynajmniej wiadomo, czemu nie chcieli, żeby Sonka była znowu wydawcą.nie rozumiesz, w Korei jarają ich dzieci z dorosłym ciałem, więc ja też mogę się jarać i nie ma w tym nic creepy.