Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A na IGN chociażby piszą, że latanie to tylko jedna z mechanik, na którą postanowili mocno postawić nacisk, a klasyczne bieganie po ziemi zostaje i nigdzie się nie wybiera.https://www.ign.com/articles/spyro-a-realm-beyond-announced-features-true-dragon-flight“We’re trying to amplify what it means to be a dragon, and that means leaning into dragon flight,” explained Lou Studdert, associate creative director for Spyro: A Realm Beyond at Toys for Bob.He clarified that in Spyro: A Realm Beyond, you’ll be able to transition from ground to air at a moment’s notice. It’s simply “press a button” whenever you’d like, and it’s not restricted to certain areas or levels. This doesn’t mean, however, that you’ll be able to completely bypass the world around you to get to those gems and possible secrets.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z ujawnionych informacji nie wynika, ze bedzie samo latanie, czy cos mnie ominelo?“We’re trying to amplify what it means to be a dragon, and that means leaning into dragon flight,” explained Lou Studdert, associate creative director for Spyro: A Realm Beyond at Toys for Bob.He clarified that in Spyro: A Realm Beyond, you’ll be able to transition from ground to air at a moment’s notice. It’s simply “press a button” whenever you’d like, and it’s not restricted to certain areas or levels. This doesn’t mean, however, that you’ll be able to completely bypass the world around you to get to those gems and possible secrets.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No ja też nie wiem, skąd taki pomysł, coś sobie chyba dopowiedzieliście. Nie ukrywam, że takie latanie na zawołanie to spora rewolucja w serii i może mocno wpłynąć na styl rozgrywki, ale ufam devom. Nowy Spyro to dla mnie jedna z największych bomb "targów" i chyba jedyny moment, kiedy widząc zapowiedź powiedziałem pod nosem "noo zajebiście". Toys for Bob już się sprawdzili i gwarantują jakość i poszanowanie materiału źródłowego. Jeśli to pójdzie w kierunku kontynuacji starej trylogii na takiej zasadzie, jak Crash 4, to będzie cudownie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Byłoby słabo, nie tak zapamietałem klasyka, obstawiam, że bedzie położony główny nacisk na latanie, ale nie zrezygnują z tego co każdy znał i lubił.
Opublikowano 54 minuty temu54 min 22 minuty temu, kotlet_schabowy napisał(a):No ja też nie wiem, skąd taki pomysł, coś sobie chyba dopowiedzieliście. Nie ukrywam, że takie latanie na zawołanie to spora rewolucja w serii i może mocno wpłynąć na styl rozgrywki, ale ufam devom.Nowy Spyro to dla mnie jedna z największych bomb "targów" i chyba jedyny moment, kiedy widząc zapowiedź powiedziałem pod nosem "noo zajebiście". Toys for Bob już się sprawdzili i gwarantują jakość i poszanowanie materiału źródłowego. Jeśli to pójdzie w kierunku kontynuacji starej trylogii na takiej zasadzie, jak Crash 4, to będzie cudownie.Na końcu trailera jest TAKE FLIGHT plus tylko latanie na trailerze - łatwo było dojść do takich wniosków.
Opublikowano 51 minut temu51 min Po prostu jest więcej latania po dużym świecie plus rzekomo elementy light rpg.
Opublikowano 41 minut temu41 min 7 minut temu, XM. napisał(a):Na końcu trailera jest TAKE FLIGHT plus tylko latanie na trailerze - łatwo było dojść do takich wniosków.Bo robią z tego marketingowo (przynajmniej na ten moment) główny gimmick w kontekście nowości/zmian w serii, ale zważywszy, że gameplay'u było z 10 sekund, to jednak trochę zbyt pochopnie wyciągnięte te wnioski. Choć nie ukrywam, że wcale mnie ten kierunek nie jara. Crash 4 był mimo wszystko bardzo tradycyjny gameplay'owo i między innymi dlatego tak dobrze działał jako kontynuacja po latach.