August 31Aug 31 Pierwszy gamescom? Czy masz już porównanie? IMO ten był największy postpandemiczny, wszystkie hale zajęte i to dość grubo.
August 31Aug 31 2 godziny temu, KOMODO napisał(a):Pierwszy gamescom? Czy masz już porównanie? IMO ten był największy postpandemiczny, wszystkie hale zajęte i to dość grubo.Pierwszy raz w życiu. Wziąłem syna i jest zachwycony. Cały czas od wczoraj mi mowi żebym juz za rok rezerwował.Razem wybraliśmy Raymana gra targów. On o dziwo pełno czasu spędził na stoiskach indie. Jak dla mnie castlevania fajna i crazy taxi. W te nowe herosy bym jeszcze pograł.Fajna ta karta do tarota co dawali od konami z castlevani. Niby taka pierdółka ale chyba najfajniejszy jak dla mnie gadżet. No i zamek drakuli do ogrania dema. Wiem że można było na stanowisku xboxa grać dłużej ale tam to siedziałeś w jakiejś kanciapie i tyle.Największą porażka ale to nietargów a Niemiec to koleje, które spóźniały się zawsze a wczoraj to już przeszli siebie anulując większość pociągów tak że nie dojechałem do dusseldorfu. Udalo mi sie do leverlusen i musialem wziac targyfe zeby zdążyć w ogóle na samolot. 60 euro juz z tamtąd. Chyba 130 z kolonii.Ciężki ten miecz wbrew pozorom.
August 31Aug 31 7 minut temu, Jontek80 napisał(a):Pierwszy raz w życiu. Wziąłem syna i jest zachwycony. Cały czas od wczoraj mi mowi żebym juz za rok rezerwował.Razem wybraliśmy Raymana gra targów. On o dziwo pełno czasu spędził na stoiskach indie. Jak dla mnie castlevania fajna i crazy taxi. W te nowe herosy bym jeszcze pograł.Fajna ta karta do tarota co dawali od konami z castlevani. Niby taka pierdółka ale chyba najfajniejszy jak dla mnie gadżet. No i zamek drakuli do ogrania dema. Wiem że można było na stanowisku xboxa grać dłużej ale tam to siedziałeś w jakiejś kanciapie i tyle.Największą porażka ale to nietargów a Niemiec to koleje, które spóźniały się zawsze a wczoraj to już przeszli siebie anulując większość pociągów tak że nie dojechałem do dusseldorfu. Udalo mi sie do leverlusen i musialem wziac targyfe zeby zdążyć w ogóle na samolot. 60 euro juz z tamtąd. Chyba 130 z kolonii.Ciężki ten miecz wbrew pozorom.Fakt, pociągi porażka, nie dość, ze opóźnienia i odwołania to jeszcze miliony ludzi w nich ze względu na gamescom (pomimo otwarcia dodatkowych okresowych połączeń do pobliskich lotnisk), ale chyba taki urok, jak naraz cały świat gier zjedzie się w jednym czasie w to samo miejsce. Jak pierwszy raz, to świetnie trafiłeś, bo poprzeczkę zawiesi w tym roku naprawdę wysoko i ciężko będzie to przebić. Praktycznie każda jakkolwiek kojarzona powszechnie gra miała swoje stoisko i to na konkrecie. Zabrakło jedynie obu czyraków branży (PlayStation i EA) ale mała strata. Co niby mieliby pokazać? Zresztą, nie ma ich na żadnych targach od pandemii, może to i dobrze.
August 31Aug 31 9 minut temu, KOMODO napisał(a):Fakt, pociągi porażka, nie dość, ze opóźnienia i odwołania to jeszcze miliony ludzi w nich ze względu na gamescom (pomimo otwarcia dodatkowych okresowych połączeń do pobliskich lotnisk), ale chyba taki urok, jak naraz cały świat gier zjedzie się w jednym czasie w to samo miejsce. Jak pierwszy raz, to świetnie trafiłeś, bo poprzeczkę zawiesi w tym roku naprawdę wysoko i ciężko będzie to przebić. Praktycznie każda jakkolwiek kojarzona powszechnie gra miała swoje stoisko i to na konkrecie. Zabrakło jedynie obu czyraków branży (PlayStation i EA) ale mała strata. Co niby mieliby pokazać? Zresztą, nie ma ich na żadnych targach od pandemii, może to i dobrze.Fifa była ale nie podchodziliśmy bo syn i tak mówi że zamawia. Był ace combat którego też ograłem i mam preorder ale nic nowego w nim co prawda i niczym mnie nie zaskoczył. Na stoisku squaru zaskoczył mnie final 10. Próbowałem tego 14 ale jakoś mi nie podszedł. Nie wiem jak było wcześniej ale było na prawdę super i większość ograłem co chciałem. Więc dzięki za polecajke.
August 31Aug 31 Tak zmieniając temat@@PerezCoś na 350 szykujecie specjalnego, czy bez większych atrakcji?
August 31Aug 31 Author 1 godzinę temu, Lipa napisał(a):Coś na 350 szykujecie specjalnego, czy bez większych atrakcji?Nie było póki co tematu. Jakieś kilka miesięcy tematu jak rozmawialiśmy z Rogerem to, że raczej nic specjalnego z racji 30-lecia, które będzie kilka miesięcy później. Tak że może coś się urodzi, ale raczej myślę, że symbolicznie, a nie 35 stron na 350 numerów. Zwłaszcza że te jesienne numery dopakowane max. No ale to wersja na dzisiaj, mamy jeszcze 2 miechy.
September 1Sep 1 17 godzin temu, Grześ napisał(a):Numer 350 można olać, ale na 30 lecie coś by musiało być.Może stoisko na Gamescomie? 1997-2027.I pokazać tym niedowiarkom, że można wydawać papier przez 30 lat
September 1Sep 1 I to jako miesięcznik, bez przechodzenia na kwartalnik, bo jesteś "najlepszym pismem o grach jakie istnieje"
September 1Sep 1 Author Pany, wysyłka nieco na raty - prenumeraty InPost wyszły plus część Patronite (osoby z jednym numerem). Jutro wyjdzie reszta. Wybaczcie laga, ale trochę kocioł obecnie przez EP plus jeszcze ta nieszczęsna ręka, a dzieci nie chcą pomagać "bo im się to nie opłaca".
September 1Sep 1 20 minut temu, Perez napisał(a):a dzieci nie chcą pomagać "bo im się to nie opłaca".No cóż zawsze było że Polacy się nie cenią, więc to chyba dobrze że dorasta pokolenie odpowiednio zmotywowane?
September 1Sep 1 Author 36 minut temu, Grześ napisał(a):@Perez szefie, wpadnie dzisiaj PDF czy nie masz za bardzo czasu?Jutro będzie ok. 15:00.
September 2Sep 2 Mi się nawet okładka podoba, gorzej że to bardzo podobny art co w nadchodzącym cdaction.
September 2Sep 2 20 godzin temu, Rudiok napisał(a):I pokazać tym niedowiarkom, że można wydawać papier przez 30 lat 20 godzin temu, PiotrekP napisał(a):I to jako miesięcznik, bez przechodzenia na kwartalnik, bo jesteś "najlepszym pismem o grach jakie istnieje" Do "Nowych Książek", które ukazują się już 77 lat, to szmatławcowi i tak pod tym względem daleko.
September 2Sep 2 Pierwszy raz prenumerata przyszła inpostem i dostałem ją szybciej niż PDF i nie wiem co teraz zrobić z tym czasem, który poświęcałem na czekanie na listonoszkę
September 2Sep 2 23 minuty temu, Grześ napisał(a):Pierwszy raz prenumerata przyszła inpostem i dostałem ją szybciej niż PDF i nie wiem co teraz zrobić z tym czasem, który poświęcałem na czekanie na listonoszkęFajna?
September 2Sep 2 2 minuty temu, Grześ napisał(a):20 lat temu pewnie takWięc możesz czytać w spokoju xd
September 2Sep 2 Pierwszy raz numer mi przyszedł w otwartej kopercie. Nie wiem jakim cudem mogł ten klej puścić, ale pismo można było sobie wyjąć i wsadzić samą tekturę do skrytki. Chyba że kurier na pauzie sobie coś poczytał.
September 2Sep 2 Fajnie zobaczyć, że @Konsolite wydostał się w końcu z więzienia niszowych metroidvanii i zrecenzował dwa głośne tytuły triple AAA. Dodatkowo jeszcze je wysoko ocenił.Miał być Konsolite Unchained, a na razie wychodzi na to, że książę ciemności łagodnieje ;dW podcaście zapowiadałeś, że po ograniu dema Onimushy to będzie crap, a tu proszę bardzoWidzę, że pokaz gta 6 odbył się za późno i się nie załapał do numeru.Tak z ciekawości zapytam: @Perez czy recenzent do największej premiery w historii gejmingu został już wybrany?