Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Pierwszy gamescom? Czy masz już porównanie? IMO ten był największy postpandemiczny, wszystkie hale zajęte i to dość grubo.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 2 godziny temu, KOMODO napisał(a):Pierwszy gamescom? Czy masz już porównanie? IMO ten był największy postpandemiczny, wszystkie hale zajęte i to dość grubo.Pierwszy raz w życiu. Wziąłem syna i jest zachwycony. Cały czas od wczoraj mi mowi żebym juz za rok rezerwował.Razem wybraliśmy Raymana gra targów. On o dziwo pełno czasu spędził na stoiskach indie. Jak dla mnie castlevania fajna i crazy taxi. W te nowe herosy bym jeszcze pograł.Fajna ta karta do tarota co dawali od konami z castlevani. Niby taka pierdółka ale chyba najfajniejszy jak dla mnie gadżet. No i zamek drakuli do ogrania dema. Wiem że można było na stanowisku xboxa grać dłużej ale tam to siedziałeś w jakiejś kanciapie i tyle.Największą porażka ale to nietargów a Niemiec to koleje, które spóźniały się zawsze a wczoraj to już przeszli siebie anulując większość pociągów tak że nie dojechałem do dusseldorfu. Udalo mi sie do leverlusen i musialem wziac targyfe zeby zdążyć w ogóle na samolot. 60 euro juz z tamtąd. Chyba 130 z kolonii.Ciężki ten miecz wbrew pozorom.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 7 minut temu, Jontek80 napisał(a):Pierwszy raz w życiu. Wziąłem syna i jest zachwycony. Cały czas od wczoraj mi mowi żebym juz za rok rezerwował.Razem wybraliśmy Raymana gra targów. On o dziwo pełno czasu spędził na stoiskach indie. Jak dla mnie castlevania fajna i crazy taxi. W te nowe herosy bym jeszcze pograł.Fajna ta karta do tarota co dawali od konami z castlevani. Niby taka pierdółka ale chyba najfajniejszy jak dla mnie gadżet. No i zamek drakuli do ogrania dema. Wiem że można było na stanowisku xboxa grać dłużej ale tam to siedziałeś w jakiejś kanciapie i tyle.Największą porażka ale to nietargów a Niemiec to koleje, które spóźniały się zawsze a wczoraj to już przeszli siebie anulując większość pociągów tak że nie dojechałem do dusseldorfu. Udalo mi sie do leverlusen i musialem wziac targyfe zeby zdążyć w ogóle na samolot. 60 euro juz z tamtąd. Chyba 130 z kolonii.Ciężki ten miecz wbrew pozorom.Fakt, pociągi porażka, nie dość, ze opóźnienia i odwołania to jeszcze miliony ludzi w nich ze względu na gamescom (pomimo otwarcia dodatkowych okresowych połączeń do pobliskich lotnisk), ale chyba taki urok, jak naraz cały świat gier zjedzie się w jednym czasie w to samo miejsce. Jak pierwszy raz, to świetnie trafiłeś, bo poprzeczkę zawiesi w tym roku naprawdę wysoko i ciężko będzie to przebić. Praktycznie każda jakkolwiek kojarzona powszechnie gra miała swoje stoisko i to na konkrecie. Zabrakło jedynie obu czyraków branży (PlayStation i EA) ale mała strata. Co niby mieliby pokazać? Zresztą, nie ma ich na żadnych targach od pandemii, może to i dobrze.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 9 minut temu, KOMODO napisał(a):Fakt, pociągi porażka, nie dość, ze opóźnienia i odwołania to jeszcze miliony ludzi w nich ze względu na gamescom (pomimo otwarcia dodatkowych okresowych połączeń do pobliskich lotnisk), ale chyba taki urok, jak naraz cały świat gier zjedzie się w jednym czasie w to samo miejsce. Jak pierwszy raz, to świetnie trafiłeś, bo poprzeczkę zawiesi w tym roku naprawdę wysoko i ciężko będzie to przebić. Praktycznie każda jakkolwiek kojarzona powszechnie gra miała swoje stoisko i to na konkrecie. Zabrakło jedynie obu czyraków branży (PlayStation i EA) ale mała strata. Co niby mieliby pokazać? Zresztą, nie ma ich na żadnych targach od pandemii, może to i dobrze.Fifa była ale nie podchodziliśmy bo syn i tak mówi że zamawia. Był ace combat którego też ograłem i mam preorder ale nic nowego w nim co prawda i niczym mnie nie zaskoczył. Na stoisku squaru zaskoczył mnie final 10. Próbowałem tego 14 ale jakoś mi nie podszedł. Nie wiem jak było wcześniej ale było na prawdę super i większość ograłem co chciałem. Więc dzięki za polecajke.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Tak zmieniając temat@@PerezCoś na 350 szykujecie specjalnego, czy bez większych atrakcji?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor 1 godzinę temu, Lipa napisał(a):Coś na 350 szykujecie specjalnego, czy bez większych atrakcji?Nie było póki co tematu. Jakieś kilka miesięcy tematu jak rozmawialiśmy z Rogerem to, że raczej nic specjalnego z racji 30-lecia, które będzie kilka miesięcy później. Tak że może coś się urodzi, ale raczej myślę, że symbolicznie, a nie 35 stron na 350 numerów. Zwłaszcza że te jesienne numery dopakowane max. No ale to wersja na dzisiaj, mamy jeszcze 2 miechy.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ciekawe czy takie wydanie specjalne "The best of 30 lat PSX" by miało wzięcie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Aż sie wierzyć nie chce, ze to juz 4 lata od premiery wypasionego numeru 300.