Canaris 304 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 (edited) Intro : Resident Evil 3 - ta muzyka , ten montaz i adrenalina Gran Turismo 2 - obejrzałem je dopiero po miesiącu od kupienia gry bo zaczynało sie jak jakaś crapowata techniawa a okazało sie jednym z najlepszych utworów jakie słyszałem Final fantasy 8 - SZATAN i to pełen ;) Outro : Resident Evil 3 (wersja z Barrym była troche lepsza ) - po prostu cudo Final Fantasy 7 i 8 - jakość sama w sobie Metal Gear Solid - poezja :D Edited February 12, 2008 by Canaris Quote
Pan Pieczarka 167 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Intro: Digimon Card Battle, RRT4, GT2 Outro: Crash 2+3, Mokujin i Gon w T3 (: Quote
White 23 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Intro- Eagle One: Harrier Attack. Masakryczne. W ogóle każdy filmik w tej grze był warty uwagi. A outro... albo Medievil, albo któryś z fajnali (stawiałbym na ósemke). Quote
Sunderland 2 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Genialne intro i outro z FFVIII powala mnie na kolana do dzisiaj.Zawsze jak się pojawiał ktoś znajomy u mnie w domu albo jakaś dalsza/bliższa rodzina, zmuszany był do obejrzenia tego cuda.Z reguły chcieli zobaczyć to one more time:) No i na zawsze genialne pozostanie także będące jednym z najlepszych inter (intrów) rozpoczęcie SH. Quote
kontrat 0 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Pamietam fmv na ktorejs plytce z euro demo, nie pamietam nazwy, w tle leciala muzyka (powtarzal sie motyw "check this out") szedl sobie murzyn przez miasto (chyba NY) potem spotkal grupę kolesi tanczacych breakdance, jeden z nich chyba rozwalil mu noge i koles zaczal sie stopniowo rozpadac. Filmik nie byl robiony komputerowo ( w wiekszosci), byl raczej nagrywany w realu. Ktos z was pamieta nazwe tego filmiku/intra gry ? (kolega powiedzial mi ze tez kiedys widzial ten filmik i jest przekonany ze to intro z jakiejs gry na PSX). Quote
Lukaszeq 0 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 (edited) Pamietam fmv na ktorejs plytce z euro demo, nie pamietam nazwy, w tle leciala muzyka (powtarzal sie motyw "check this out") szedl sobie murzyn przez miasto (chyba NY) potem spotkal grupę kolesi tanczacych breakdance, jeden z nich chyba rozwalil mu noge i koles zaczal sie stopniowo rozpadac. Filmik nie byl robiony komputerowo ( w wiekszosci), byl raczej nagrywany w realu. Ktos z was pamieta nazwe tego filmiku/intra gry ? (kolega powiedzial mi ze tez kiedys widzial ten filmik i jest przekonany ze to intro z jakiejs gry na PSX). Pamiętam! To był numer PlayStation Magazine Polska z bonusowa płytką z demkiem Tekken 3 a ten filmik/intro to żaden filmik/intro tylko zwykły teledysk! To był teledysk grupy Letfield pt. "Afrika Shox". Wywiad z Chrisem Cunninghamem był w tej gazecie i w ramach bonusa dorzucono klip do obejrzenia na plejaku. Oto linka do klipu na YT. Edited May 8, 2008 by Lukaszeq Quote
ogqozo 6609 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 W obu kategoriach - zdecydowanie Final Fantasy VIII. Prawdziwa rewolucja w tym elemencie - jeśli coś tej grze dorównuje w kwestii reżyserii wstawek, to na pewno nie w tej generacji. No i intro z Chrono Cross, za przepiękny motyw muzyczny. Te z bijatyk i z Silent Hilla średnio mi się podobają. Quote
HikiQmori 0 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Intro: FFVIII, RE3, Dino Crisis 2, Tenchu 2, Jersey Devil Outro: FFVIII, bezkonkurencyjnie Quote
Nemesis 1285 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 (edited) Intro: Soul Blade, RE, RE2, RE3, Abe's Exodus, FFVIII Outro: Final Fantasy VII, RE2 (scenariusze "B") Edited June 7, 2008 by NEMESIS U.S. Quote
_Dreamcast_Fan_ 1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 (edited) Soul Blade, Soul Reaver, Tekken 3, Dino Crisis. Edited June 22, 2008 by _Dreamcast_Fan_ Quote
qkiz-siemce 0 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Według mnie najlepsze intro i outro na PSone ma Chrono Cross niedość że zajefajnie zmontowane to do tego ta muzyka!!! Quote
monstrol 0 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Intro: Soul Blade, Tekken 3 Outro: Tekken 3 (outra dla postaci) Quote
Taikun 60 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 intro / outro z MGS i intro z FF8 - klasa sama w sobie czysta za(pipi)istość Quote
CoATI 1051 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 INTRO: SoulBlade [Edge], tekken2 Outro: MGS za... ogolne rezyserie i the best is yet to come od Aoife Ni Fhearrigh ;] Quote
Burgund 0 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 (edited) Wszystkie wymienione gry maja niezle intro. Ja dorzucę do kolekcji jedną, mniej znaną grę, która też ma ciekawe intro. Mowa o "Terracon", jednej z lepszych gier na szaraka i niestety niedocenionej. Intro zasługuje na uwagę ponieważ działa w całości na silniku gry a i buduje niezły klimat. Muzyka też jest niezła. Tutaj filmik, z intrem: Edited October 7, 2009 by Burgund Quote
Kiziek 0 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 INTRA: Soul Blade, Final Fantasy 8, Parasite Eve, Syphon Filter (wszystkie trzy), MGS, Chrono Cross OUTRA: Final Fantasy 7i 8, MGS, Syphon Filter 1 Ciężko coś sensownego teraz naskrobać, pół życia stracone na szaraczku... Quote
Yamaneko22 3 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 (edited) Intro: Vagrant Story, Chrono Cross, FFVIII, Parasite Eve, Breath of Fire IV, Suikoden II (Polacy muzykę robili:)) Outro: FFVIII, Xenogears, MGS Szlag, niemal same jrpg-i:D Edited April 19, 2010 by Yamaneko22 Quote
ExGamer 0 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 A dla mnie mistrzostwo to Nascar98. Cudne samochodziki... Quote
PRQc 705 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 INTRO: Resident Evil 3 Soul Blade Tekken 3 Gran turismo 2 Final Fantasy 8 OUTRO: Metal Gear Solid FF VIII Resident Evil 3 Quote
EvilGucio 17 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Może nie jest najlepsze ale zapadło mi w pamięć intro z pierwszego Drivera Nawet dzisiaj po tylu latach kiedy jestem w podziemnym parkingu wciąż mam przed oczami tą scenę i powoli kroczącego Tannera . Quote
Recommended Posts