Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najlepsze Intor i Outro na PSX'a

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 19,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Intro :

Resident Evil 3 - ta muzyka , ten montaz i adrenalina :)

Gran Turismo 2 - obejrzałem je dopiero po miesiącu od kupienia gry bo zaczynało sie jak jakaś crapowata techniawa a okazało sie jednym z najlepszych utworów jakie słyszałem :P

Final fantasy 8 - SZATAN i to pełen ;) ;)

Outro :

Resident Evil 3 (wersja z Barrym była troche lepsza ) - po prostu cudo ;)

Final Fantasy 7 i 8 - jakość sama w sobie ;)

Metal Gear Solid - poezja :D :D

Edytowane przez Canaris

Opublikowano

Intro- Eagle One: Harrier Attack. Masakryczne. W ogóle każdy filmik w tej grze był warty uwagi. A outro... albo Medievil, albo któryś z fajnali (stawiałbym na ósemke).

Opublikowano

Genialne intro i outro z FFVIII powala mnie na kolana do dzisiaj.Zawsze jak się pojawiał ktoś znajomy u mnie w domu albo jakaś dalsza/bliższa rodzina, zmuszany był do obejrzenia tego cuda.Z reguły chcieli zobaczyć to one more time:) No i na zawsze genialne pozostanie także będące jednym z najlepszych inter (intrów) rozpoczęcie SH.

Opublikowano

Pamietam fmv na ktorejs plytce z euro demo, nie pamietam nazwy, w tle leciala muzyka (powtarzal sie motyw "check this out") szedl sobie murzyn przez miasto (chyba NY) potem spotkal grupę kolesi tanczacych breakdance, jeden z nich chyba rozwalil mu noge i koles zaczal sie stopniowo rozpadac. Filmik nie byl robiony komputerowo ( w wiekszosci), byl raczej nagrywany w realu. Ktos z was pamieta nazwe tego filmiku/intra gry ? (kolega powiedzial mi ze tez kiedys widzial ten filmik i jest przekonany ze to intro z jakiejs gry na PSX).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Pamietam fmv na ktorejs plytce z euro demo, nie pamietam nazwy, w tle leciala muzyka (powtarzal sie motyw "check this out") szedl sobie murzyn przez miasto (chyba NY) potem spotkal grupę kolesi tanczacych breakdance, jeden z nich chyba rozwalil mu noge i koles zaczal sie stopniowo rozpadac. Filmik nie byl robiony komputerowo ( w wiekszosci), byl raczej nagrywany w realu. Ktos z was pamieta nazwe tego filmiku/intra gry ? (kolega powiedzial mi ze tez kiedys widzial ten filmik i jest przekonany ze to intro z jakiejs gry na PSX).

Pamiętam! :) To był numer PlayStation Magazine Polska z bonusowa płytką z demkiem Tekken 3 a ten filmik/intro to żaden filmik/intro tylko zwykły teledysk! To był teledysk grupy Letfield pt. "Afrika Shox". Wywiad z Chrisem Cunninghamem był w tej gazecie i w ramach bonusa dorzucono klip do obejrzenia na plejaku. Oto linka do klipu na YT.

Edytowane przez Lukaszeq

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

W obu kategoriach - zdecydowanie Final Fantasy VIII. Prawdziwa rewolucja w tym elemencie - jeśli coś tej grze dorównuje w kwestii reżyserii wstawek, to na pewno nie w tej generacji.

No i intro z Chrono Cross, za przepiękny motyw muzyczny.

Te z bijatyk i z Silent Hilla średnio mi się podobają.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Intro: Soul Blade, RE, RE2, RE3, Abe's Exodus, FFVIII

Outro: Final Fantasy VII, RE2 (scenariusze "B")

Edytowane przez NEMESIS U.S.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Soul Blade, Soul Reaver, Tekken 3, Dino Crisis.

Edytowane przez _Dreamcast_Fan_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Według mnie najlepsze intro i outro na PSone ma Chrono Cross niedość że zajefajnie zmontowane to do tego ta muzyka!!! :D

• 1 rok później...
Opublikowano

Intro: Soul Blade, Tekken 3

Outro: Tekken 3 (outra dla postaci)

Opublikowano

intro / outro z MGS i intro z FF8 - klasa sama w sobie :) czysta za(pipi)istość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

INTRO: SoulBlade [Edge], tekken2

Outro: MGS za... ogolne rezyserie i the best is yet to come od Aoife Ni Fhearrigh ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie wymienione gry maja niezle intro.

Ja dorzucę do kolekcji jedną, mniej znaną grę, która też ma ciekawe intro.

Mowa o "Terracon", jednej z lepszych gier na szaraka i niestety niedocenionej. Intro zasługuje na uwagę ponieważ działa w całości na silniku gry a i buduje niezły klimat. Muzyka też jest niezła.

Tutaj filmik, z intrem:

Edytowane przez Burgund

Opublikowano

INTRA: Soul Blade, Final Fantasy 8, Parasite Eve, Syphon Filter (wszystkie trzy), MGS, Chrono Cross

OUTRA: Final Fantasy 7i 8, MGS, Syphon Filter 1

Ciężko coś sensownego teraz naskrobać, pół życia stracone na szaraczku...

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Intro: Vagrant Story, Chrono Cross, FFVIII, Parasite Eve, Breath of Fire IV, Suikoden II (Polacy muzykę robili:))

Outro: FFVIII, Xenogears, MGS

Szlag, niemal same jrpg-i:D

Edytowane przez Yamaneko22

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

INTRO:

Resident Evil 3

Soul Blade

Tekken 3

Gran turismo 2

Final Fantasy 8

OUTRO:

Metal Gear Solid

FF VIII

Resident Evil 3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może nie jest najlepsze ale zapadło mi w pamięć intro z pierwszego Drivera :) Nawet dzisiaj po tylu latach kiedy jestem w podziemnym parkingu wciąż mam przed oczami tą scenę i powoli kroczącego Tannera ;).