Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

totencham

spleśniały kapitalizm

jadą po kieszeniach fanów.

Przepiłem sporo kasy w poniedziałek i hmmm nie wiem czy mi na tudeja starczy, jutro pozbieram długi i sprawdze stan keszu, to się zadeklaruje...

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 323,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano
totencham

spleśniały kapitalizm

Przepiłem sporo kasy w poniedziałek i hmmm nie wiem czy mi na tudeja starczy, jutro pozbieram długi i sprawdze stan keszu, to się zadeklaruje...

ale ze co,nie jedziesz?

Opublikowano

Juro zobacze jak z kasą stoję, minimalnie na wyjazd muszę mieć 120 zeta.

Opublikowano

ok, ja jutro z ranca spier,dalam do wawy na koncert, bede w chacie w czwartek kolo 11-12, we wrocku bede planowo o 17, wygladam caly czas tak smao, wiec jak chcecie zagadac, pobic to szukajcie syna Bin Ladena i wnuka serja tankana, bla bla bla.

bende miau czarne skuszane najki i pewnie krutkie spotnie.

Opublikowano
totencham

spleśniały kapitalizm

ale ze co,nie jedziesz?

<chrześcijanin tańczy>

Opublikowano

tylko pamietajcie, ze Psyko jest agresywny i bije swoich ziomkow jak sie napije. takze uwazajcie na siebie.

Opublikowano

janol nie ciesz sie jeszcze, nic nie jest przesadzone, mam nadzieję że w rzeczywistości nie jesteś takim niegrzecznym młodzieńcem ;f. Nie no kempa tak to ja az sie nie napije.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
  • Autor

No ja ide, ma byc duzo ludzi z exo, wiec pewnie pobija Milana za udostepnianie kont diino na forumingu.

Opublikowano
ok, ja jutro z ranca spier,dalam do wawy na koncert, bede w chacie w czwartek kolo 11-12, we wrocku bede planowo o 17, wygladam caly czas tak smao, wiec jak chcecie zagadac, pobic to szukajcie syna Bin Ladena i wnuka serja tankana, bla bla bla.

bende miau czarne skuszane najki i pewnie krutkie spotnie.

Podejdę i powiem: "jesteś Milanem!". To będzie fantastyczne wydarzenie.

Opublikowano
  • Autor

Lepiej dla ciebie zebys byl czarny i mial przy spotkaniu peta w gebie i gitarke w reku.

Opublikowano

Ciekawe, jak zareagowałby Milan, gdyby podszedł go na koncercie mały, chudy, blady, niemający w ręku gitary białas i powiedział "jesteś Milanem!". To zaiste ciekawe.

Opublikowano

Milan a obstawisz pojary? Będe miał fejm na forum, że paliłem po Milanie... jak pojadę ofkoz.

Opublikowano

to co ty sajko dalej nie wiesz? ;f

Janol czy Milan - o ktorej i skad przyjezdzacie?

Opublikowano

ziomek ma niby przyjsc mi 5 dych oddac o 19, narazie mam w portfelu z 70 zeta. Musi chociaż na 2 paki szluk, 2 piwa i pół litra mi starczyć ;/

Opublikowano

Dobra Psyko, za biedny jesteś. Trudno się mówi, może innym razem.

MasterShake, planowo mamy przyjechać z Poznania o 17.03. Nie wiem czy Milan dał Ci jakiś namia, komórkę itp - jeśli nie, to odezwij się na PW.

Aha, w związku z tym, że na świeżym powietrzu umieram (alergia), jakakolwiek integracja w terenie z moim udziałem odpada.

Opublikowano

Nie umiesz pić janol i chcesz się wymigać.

(pipi)a studenckie życie, zawsze brakuje.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

to go windykuj nie

Opublikowano

Optymalny hajs na wypad to 150 złotych, które odłożyłem, jakoś po drodze część przepiłem... chuy whateva, o 19 będe wiedział jak stoję to napiszę.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

a to ogozo tez idzie?

Opublikowano

No wyjasnilo sie, narazie pieniedzy nie odzyskam, a mam tylko na wejscie i dojazdy, a wiadomo że bez narkotyków i alkoholu nie ma zabawy, bawcie się dobrze chłopaki, a tobie janol uj w oko i niech cię alergia zeżre.

Opublikowano

<chrześcijanin tańczy, tańczy, tańczy, taaaańczy>

Dobra Psyko, weź nie świruj. Masz kasę na koncert, to przyjedź. Już nie rób z siebie takiego bananowca.

Kto wie, może w realu okażesz się być w porządku. Sam w to nie wierzę, ale może się zaskoczę.

Opublikowano

Z chęcią bym przyjechał i jestem w porządku :) ale seryjnie za 8 dych to ja mam dojazd i koncert, zero na chocby fajki czy alkohol. Może kiedyś janol, może ;]

Opublikowano

nie masz starych czy od kogos pozyczyc?

a puszkin gdzie?

Opublikowano

starych to ja w piątek zobacze szejk, jak z uczelni przyjadę.