Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Anime godne polecania

Featured Replies

Opublikowano

Za polecenie mi jojo dozgonna wiara w yanusza  :rose:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 468,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja to w sumie tylko napiszę, że oglądanie chińskich bajek z angielskim dubbingiem to mocne zezwierzęcenie.

• Robią drugi sezon dorohedoro  

• Od wczoraj na Netflixie jest dostępne anime "Devilman Crybaby" i... Pan Masaaki Yuasa znowu dostarczył   Zaznajomionym z twórczością tego Pana mogę napisać, że zdecydowanie widać to jego ch

Opublikowano

no nie wiem, juan, jak ty sie czyms tak moczysz, to znaczy ze to moze byc zle

a tak na powaznie, co sądzicie o steins;gate, warto sie w to bawic?

Bardzo warto. Nie czytalem mangi, podejrzewam ze jest lepsza, ale anime naprawde dobrze sie oglada. Bardzo mi siadlo.

Opublikowano

Jako, że wyszedł już 1szy ep nowego D-gray man : Hallow to trzeba było sobie ściagnać całe poprzednie anime bo wieki minęły i za cholere juz prawie nic nie pamietam. A 1szy ep szczegolnie poczatek nowego Hallow jest bardziej brutalny niż Berserk IMO.

Opublikowano

Na cos ciezszego mam ochote, z takich ostatnio ogladanych to Parasyte mi sie cholernie podobał. Polecacie cos?

Opublikowano

Możesz zerknąć na Monster i Perfect Blue (to ostatnie to akurat 80-minutowa pełnometrażówka, ale chyba już klasyk) Oba godne polecenia, jeśli chodzi ciężkie\poważne anime. :)

Opublikowano

Na cos ciezszego mam ochote, z takich ostatnio ogladanych to Parasyte mi sie cholernie podobał. Polecacie cos?

Ciężkiego? Shigurui.

Opublikowano

jedno z moich ulubionych anime ever

nawet moge dać linka

http://www.cda.pl/video/232517cc

ale polecam zassać lepszą wersje

EDIT

pooglądałem pare fragmentów tej wersji na CDA - jakość obrazu jest sensowna, a polskie napisy nawet spoko. więc jak ktoś jest leniwy i lubi z napisami to niech ogląda.

jak ktoś nie potrzbuje napisów i woli lepsza jakość polecam torrenty albo kupno DVD (hehe)

Na torrentach jest 4k remaster :D  Obejrzałem wczoraj :obama: Jak ktoś ma tv 4k brać !

Opublikowano

To jest (pipi) dla dzieci a nie ciezki klimat.

Na forum waneko cos mi polecili, bede sprawdzac

Opublikowano

To jest (pipi) dla dzieci a nie ciezki klimat.

Na forum waneko cos mi polecili, bede sprawdzac

to dawaj znać jak sprawdzisz czy dobre :)

Opublikowano

Na torrentach jest 4k remaster :D  Obejrzałem wczoraj :obama: Jak ktoś ma tv 4k brać !

4K nie jest wymagane, anime i tak jest super, a muzyka rozwala

ale fajnie że sie spodobało

tak jak mowiłem - polecam

Opublikowano

Gundam Thunderbolt

Texhnolyze

Casshern Sins

Wolf's Rain (seria ma 26 odcinków z czego 4 to powtórki, później wydali jeszcze dodatkowe 4 odcinki ukazujące ciąg dalszy i prawdziwe zakończenie)

Now and Then, Here and Now

A co do Shigurui, polecam zapoznać się z mangą, gdyż anime pokryło tylko jakieś 40% tej zrytej i wciągającej historii.

Jeśli zaś idzie o Vampire Hunter D: Bloodlust, to niestety wersja Blu-ray pozostawia sporo do życzenia biorąc pod uwagę, że transfer pochodzi z 35mm. Każdemu komu się spodobało niech sprawdzi inne pozycje jakie wyreżyserował Yoshiaki Kawajiri https://en.wikipedia.org/wiki/Yoshiaki_Kawajiri

Opublikowano

A co do Shigurui, polecam zapoznać się z mangą, gdyż anime pokryło tylko jakieś 40% tej zrytej i wciągającej historii.

Opublikowano

Ninja Scroll szczegolnie polecam.

też polecam, oglądałem to jeszcze w podstawówce jak anime w polsce dopiero raczkowało. niezła shiza dla dzieciaka to była xD

tumblr_mmyj4p0S8B1qjfaqjo1_400.gif

Edytowane przez Yano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Texhnolyze jest zryte dla samego zrycia. Straszny przerost formy nad trescia moim zdaniem.

Gangsta srednie. Zapowiadalo sie fajnie, ale jednak sredniak.

Casshern Sins jest w chuj NUDNY i niesamowicie wkurwiajacy (krzycza non stop Casshern Casshern, zabic sie idzie).

Wolf's Rain bylo fajne.

Opublikowano

Sprawdziłem z ciekawości no i troche guwniak na początku ale co tam się odjaniepawla od 15 odcinka to ja nawet nie :obama: