Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 14.03.2026 o 08:48, Elitesse napisał(a):Jedyne co mnie ostatnio w nim zaintrygowało to ten tryb DEX, bo czasem wolałbym od razu po zrobieniu zdjęcia móc je obrobić, a nie przesyłać do chmury, a później na PC bawić się w przycinania itp.Jestem prawie pewny, że niedawno mignął mi jakiś film o tym, że Pixele mają taki tryb desktop mode al'a PC, wystarczy podłączyć kabelkiem pod monitor
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 14.03.2026 o 20:36, Sedrak napisał(a):Ja mam Pixel 9 i jestem mega zadowolony. Ma kilka wad, ale w porównaniu do Samsunga czy iPhone to bardzo dobry telefon.Właśnie celuję w 9 albo w 10 i może nawet w wersji PRO, bo chciałbym kupić telefon na kilka lat i mieć spokój. Póki co cena między 9 a 10 tak bardzo się nie różni więc póki co skłaniam się ku 10 jednak jak za kilka miesięcy 9 będzie tańsza, to może po nią sięgnę. Jeszcze do końca roku mój a53 ma zagwarantowane poprawki bezpieczeństwa więc tego się trzymam. Co uważasz za wady w tym Pixelu? I masz porównanie z Samsungkiem czy z iPhonem lub z czymś innym? Godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a):Jestem prawie pewny, że niedawno mignął mi jakiś film o tym, że Pixele mają taki tryb desktop mode al'a PC, wystarczy podłączyć kabelkiem pod monitor To by było całkiem spoko i ostatni argument mogący skłaniać mnie do Samsunga by upadł. Samsunga też można podobno podłączyć zwykłym kablem aby mieć ten tryb DEX choć robią też jakieś dedykowane docki.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pixel ma chwilami dziwne błędy podczas pracy. One są bardzo sporadyczne i nie wpływają jakoś bardzo mocno na opinie, ale w Samsungach czy iPhone tego nie zauważyłem. Mocno się grzeje podczas intensywnego użytkowania czy np. Android auto bezprzewodowe, a tak to świetny telefon i jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Opublikowano 40 minut temu40 min 2 godziny temu, Elitesse napisał(a):To by było całkiem spoko i ostatni argument mogący skłaniać mnie do Samsunga by upadł.no upadł bo jak już poczytałem to Desktop Mode wszedł do Pixeli teraz z marcową aktualizacją i ma to być normalna funkcja Androida 16, która z czasem trafi do wszystkich innych telefonów, które będą miały ten system także za jakiś czas każdy android będzie miał tego ,,dexa''.Ja od siebie napiszę, że jakby co to Pixel jest zajebisty i polecam