Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja przeszedłem, gra mi jakoś wpadła przypadkiem w łapy, nie pamiętam czy ktoś mi pożyczył, czy mama z bazaru przyniosła. 26 minut temu, ciwa22 napisał(a):W końcu nie zagrałem. Naprawdę przejeżdzasz tam przez Poznań?Masz mape z gry
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 28 minut temu, Shen napisał(a):Ja przeszedłem, gra mi jakoś wpadła przypadkiem w łapy, nie pamiętam czy ktoś mi pożyczył, czy mama z bazaru przyniosła.Masz mape z gryKurczę, jaka dbałość o szczegóły . Nie powiem, zainteresowałeś. PSX ma specjalne miejsce w moim sercu, więc bardzo możliwe, że się skuszę. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez ciwa22
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No nie wiem, widzę na tej mapie błędy ale podoba mi się dołączenie Królewca do Polski hehe
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Z tego co pamiętam, gra miała kilka scenariuszy i zakonczen, trasę pociągu chyba też się dało zmienić. Mam wrzucone na anbernica i kiedyś będę się chciał za to zabrać też, ale raczej nie nastąpi to prędko.