Opublikowano czwartek o 21:372 dni Ja przeszedłem, gra mi jakoś wpadła przypadkiem w łapy, nie pamiętam czy ktoś mi pożyczył, czy mama z bazaru przyniosła. 26 minut temu, ciwa22 napisał(a):W końcu nie zagrałem. Naprawdę przejeżdzasz tam przez Poznań?Masz mape z gry
Opublikowano czwartek o 22:062 dni 28 minut temu, Shen napisał(a):Ja przeszedłem, gra mi jakoś wpadła przypadkiem w łapy, nie pamiętam czy ktoś mi pożyczył, czy mama z bazaru przyniosła.Masz mape z gryKurczę, jaka dbałość o szczegóły . Nie powiem, zainteresowałeś. PSX ma specjalne miejsce w moim sercu, więc bardzo możliwe, że się skuszę. Edytowane czwartek o 22:072 dni przez ciwa22
Opublikowano czwartek o 22:242 dni No nie wiem, widzę na tej mapie błędy ale podoba mi się dołączenie Królewca do Polski hehe
Opublikowano czwartek o 23:502 dni Z tego co pamiętam, gra miała kilka scenariuszy i zakonczen, trasę pociągu chyba też się dało zmienić. Mam wrzucone na anbernica i kiedyś będę się chciał za to zabrać też, ale raczej nie nastąpi to prędko.
Opublikowano piątek o 11:271 dzień Ja pierdziule, nawet SmolenskAle przez całą grę chyba widać tylko akcje ze środka pociągu?
Opublikowano piątek o 19:541 dzień Panowie, bo kiedyś był taki programik ze odpalało się nim płytkę z pleja lub obraz i on wskazywał nam filmiki fmv i muzykę. W 2026 programik pisanycpod windows xp jakoś nie chce działać. Da się gdzieś w duckstation odpalać filmy czy coś mi się ubzdurało? Czy dzisiaj jeszcze są takie programiki?
Opublikowano piątek o 20:351 dzień 9 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Ja pierdziule, nawet SmolenskAle przez całą grę chyba widać tylko akcje ze środka pociągu?Wychodzisz czasem na dach i przeskakujesz miedzy wagonami + zmienia się sceneria w zależności w gdzie jesteś.Sprawdziłem ten Covert ops / Chase express i niewiadomo do kogo ta gra dziś należy. A taki remaster bez loadingów to by bylo coś.