Opublikowano czwartek o 21:371 dzień Ja przeszedłem, gra mi jakoś wpadła przypadkiem w łapy, nie pamiętam czy ktoś mi pożyczył, czy mama z bazaru przyniosła. 26 minut temu, ciwa22 napisał(a):W końcu nie zagrałem. Naprawdę przejeżdzasz tam przez Poznań?Masz mape z gry
Opublikowano czwartek o 22:061 dzień 28 minut temu, Shen napisał(a):Ja przeszedłem, gra mi jakoś wpadła przypadkiem w łapy, nie pamiętam czy ktoś mi pożyczył, czy mama z bazaru przyniosła.Masz mape z gryKurczę, jaka dbałość o szczegóły . Nie powiem, zainteresowałeś. PSX ma specjalne miejsce w moim sercu, więc bardzo możliwe, że się skuszę. Edytowane czwartek o 22:071 dzień przez ciwa22
Opublikowano czwartek o 22:241 dzień No nie wiem, widzę na tej mapie błędy ale podoba mi się dołączenie Królewca do Polski hehe
Opublikowano czwartek o 23:501 dzień Z tego co pamiętam, gra miała kilka scenariuszy i zakonczen, trasę pociągu chyba też się dało zmienić. Mam wrzucone na anbernica i kiedyś będę się chciał za to zabrać też, ale raczej nie nastąpi to prędko.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ja pierdziule, nawet SmolenskAle przez całą grę chyba widać tylko akcje ze środka pociągu?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Panowie, bo kiedyś był taki programik ze odpalało się nim płytkę z pleja lub obraz i on wskazywał nam filmiki fmv i muzykę. W 2026 programik pisanycpod windows xp jakoś nie chce działać. Da się gdzieś w duckstation odpalać filmy czy coś mi się ubzdurało? Czy dzisiaj jeszcze są takie programiki?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 9 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Ja pierdziule, nawet SmolenskAle przez całą grę chyba widać tylko akcje ze środka pociągu?Wychodzisz czasem na dach i przeskakujesz miedzy wagonami + zmienia się sceneria w zależności w gdzie jesteś.Sprawdziłem ten Covert ops / Chase express i niewiadomo do kogo ta gra dziś należy. A taki remaster bez loadingów to by bylo coś.