Opublikowano 19 grudnia 201014 l Ostatnio w media markt(w Łodzi) byłem to DFGT były po 419zł ale jak widzę po waszych komentarzach to pewnie też tam podrożało. Ja swoją na alledrogo zakupiłem za 299zł miesięczna jakieś 2 tygodnie temu widzę, że miałem za(pipi).ste szczęscie:biggrin:
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Lepiej teraz kupić używaną DFP za około 260zł, czy poczekać do np. lutego i kupić DFGT. Chodzi mi głównie o jakość między DFP/DFGT i może do lutego DFGT trochę stanieje? Na czasie mi jakoś bardzo nie zależy, więc mógłbym poczekać kilka miesięcy dla 'lepszej' kiery.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Zgadzam się z przedmówcą Dodatkowo jak to jest model rev.B0 i jest ładnie utrzymany, to posłuży jeszcze wieki. Jest to naprawdę niezawodna konstrukcja i trzeba nie lada "talentu" by tą kierownicę popsuć. Co więcej, odnoszę wrażenie, że DFP z końca produkcji są lepiej wykonane pod względem materiałowym niż obecnie sprzedawane DFGT.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Panowie więc tak podsumowując, bo zamierzam zakupić kierownicę. Lepsza jest DF GT czy DF Pro?? Lub może jeszcze inna w podobnej cenie?? Dzieki za szybką odpowiedź, bo jutro zamierzam zainwestować
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Jak masz pieniądze to bierz nową DFGT. Zawsze lepiej mieć nówkę na gwarancji ... a i sama kierownica jest ciut lepsza. Jest trochę szybsza, cichsza no i ma ten "dzyndzel" do wygodnej zmiany ustawień w GT5 Natomiast ja jutro zamawiam najnowsze dzieło Fanatec'a Edytowane 21 grudnia 201014 l przez Michał102
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Dzięki za rady, biorę DFP I mam taką nietypową prośbę.. mógłby ktoś zmierzyć karton z DFP/DFGT? Potrzebuje to na szybko bo nie wiem, czy karton zmieści się do paczkomatu
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Jak masz pieniądze to bierz nową DFGT. Zawsze lepiej mieć nówkę na gwarancji ... a i sama kierownica jest ciut lepsza. Jest trochę szybsza, cichsza no i ma ten "dzyndzel" do wygodnej zmiany ustawień w GT5 Natomiast ja jutro zamawiam najnowsze dzieło Fanatec'a To zdaj relację jak już przyjdzie:smile:, ciekawe jak się sprawuję to cudo Dzięki za rady, biorę DFP I mam taką nietypową prośbę.. mógłby ktoś zmierzyć karton z DFP/DFGT? Potrzebuje to na szybko bo nie wiem, czy karton zmieści się do paczkomatu 33x36x29
Opublikowano 22 grudnia 201014 l druga kierownica u mnie w domku na razie jeździłem 20 minut więc mam problemy z przestawieniem się z 900 stopni na 270, ale mam nadzieję że to kwestia czasu... działa ładnie, FF jest płynny, sama kiera bardzo cicha, a jakością wykonania deklasuje DFGT o parę długości, tak na prawdę to bliżej jej pod względem wykonania do G27 (którą też codziennie ogrywam w pracy podczas przerw) niż do DFGT. Pedały bardzo dobre (chociaż ustępuję tym z G27), kierownica super ergonomiczna, shiftery rewelacyjne... jakby miała 900 stopni to na 100% bym przy niej został, ale z uwagi na niższy kąt obrotu muszę ją mocniej obadać... boję się po prostu że mam już za dużo naleciałości z grania na DFGT więc nie wiem czy tak łatwo przyjdzie mi przestawienie się z 900 na 270 stopni, chociaż dla nowych osób w temacie kierownic ta kiera pewnie byłaby idealna. po testach wypowiem się bardziej szczegółowo i napiszę przy której kierownicy ostatecznie zostaję
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Dzięki za rady, biorę DFP W GT jest większa kierownica niż w Pro więc IMO lepiej brać GT, bo jak tak na nią patrzę to mniejsza byłaby dla mnie zdecydowanie za mała.
Opublikowano 25 grudnia 201014 l Ja mam G25 i podstawowy jej minus to grubość kiery jest chuda jak parówka, nie wiem jak DFGT bo nie trzymałem w łapie
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Można gdzieś kupić LOGITECH G27 RACING WHEEL za 1000 zł ? ja zapłaciłem 600. nówka, oryginał. właśnie sprawdzam stronę UPS gdzie jest moja paczka Edytowane 27 grudnia 201014 l przez MeL
Opublikowano 27 grudnia 201014 l 600zł za G27 :blink: ??? Edytowane 27 grudnia 201014 l przez Michał102
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Można gdzieś kupić LOGITECH G27 RACING WHEEL za 1000 zł ? ja zapłaciłem 600. nówka, oryginał. właśnie sprawdzam stronę UPS gdzie jest moja paczka No fajnie fajnie tylko napisz gdzie wyrwałeś za taką cene
Opublikowano 27 grudnia 201014 l sprzedam kierownicę Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback Racing Wheel więcej info: http://www.psxextreme.info/topic/93302-s-kierownica-thrustmaster-ferrari-f430-force-feedback-racing-wheel/
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Można gdzieś kupić LOGITECH G27 RACING WHEEL za 1000 zł ? ja zapłaciłem 600. nówka, oryginał. właśnie sprawdzam stronę UPS gdzie jest moja paczka No fajnie fajnie tylko napisz gdzie wyrwałeś za taką cene Fart jak cholera. Byłem już dość w*urwiony poszukiwaniem DFGT w cenie ~400zł. Nigdzie jej nie było. Jak coś to saturn za 500 Na allegro pustki albo wyśrubowane ceny. Więc dzwonię do Logitech'a w Polsce i się ich pytam kiedy będzie jakaś dostawa itd bo nie mam jej jak kupić. I czemu na polskiej stronie Logitech'a nie ma cen a na innych jest. Koleś odesłał mnie do ogólnoeuropejskiego sklepu gdzie pojawiły się ceny i dał 50% zniżki na jeden produkt Już miałem brać DFGT za 60€ jak na szybko zdałem sobie sprawę, że mogę mieć G27 za 150 € !!! Szybkie płacenie ( "tato pożycz kartę kredytową !!!" ) i poszło. Czy była to promocja świąteczna czy nie tego nie powiem. Koleś zadał mi pytanie czy miałem coś z Logitecha. Powiedziałem, że miałem myszkę mx500 ale padła. W mailu, w którym otrzymałem promocyjny kod jest wpisane info na temat mojej zepsutej myszki. Jak w ramach pocieszenia dostałem 50% Musicie dobrze zagadać ale nie gwarantuje Wam sukcesu UPS mówi, że paczka przeskoczyła 2 punkty w Niemczech i jedzie dalej
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Opłaca mi się brać kiere logitecha na tej aukcji http://allegro.pl/kierownica-logitech-drivefx-x360-i1390985206.html czy lepiej kupic kółko microsoftu??
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Cena jest bandycka, no ale niestety po tyle te kiery teraz chodzą. Mimo wszystko ten Logi DFX jest lepiej wykonany od kółka M$ i mimo braku FF chyba jednak lepiej na niego wydać kasę... kiera M$ pewnie też teraz osiąga kosmiczne ceny.
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Od siebie polecam Logi. Można się pobawic. Michałku, proszę o sprawozdanie najlepiej z fotkami ze współpracy kiery z Forzą
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Michałku, proszę o sprawozdanie najlepiej z fotkami ze współpracy kiery z Forzą Nowego Fana GT2 masz na myśli ? Kierownicę dostanę pewnie w przeciągu najbliższych kilku dni... póki co status zamówienia na stronie Fanateca mam "processing".
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Oficjalna cena i data premiery Thrustmaster t500 rs w Polsce:teehee: jestem bardzo ciekaw czy ktoś to w Polsce zakupi :biggrin: Liczyłem na maks jakieś 1800zł, a nie 2400 masakra jednym słowem. @Michał ja również czekam na jakąś mini recenzje tego fanateca:thumbsup: Edytowane 29 grudnia 201014 l przez lukaszt_89