Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

W (pipi)e z tym eleven sports, Oglada tego tak duzo osb ze sie tnie jak ruska transmisja

Piepszyc taki komfort PD w tym roku

• Odpowiedzi 13 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Zarejestruj sie na player.pl i z tego ogladaj. Jak na razie ani razu mi nie przycielo.

Poziom sedziowania w Primera Division to po prostu...

Opublikowano

O co chodzi z tym yebanym playerem? Włączam to gów.no i nic się nie dzieje, czarny obraz.

Dobra, działa.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Jeszcze Bale swoje dołożył. Piękny mecz nie tylko z względu na bramki, ale i na irytację krula Ronaldo. Biedaczek gola nie strzelił i łaził obrażony po boisku. Co za typ xD

Opublikowano

Już sie zaczyna ból dupy o Ronaldo. Jak co roku. 

Jak nie strzeli gola to bedzie Xd xdx xd , jak strzeli 4 to i tak bedzie ból dupy bo jedną z karnego i żadnej z przewrotki. Mógłbys mysza chociaz w tym roku kur.wa zachowywać sie jak dorosły gosc nie gimnazjalny orangutan. Taka prosba oki?

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Niestety psychiczny antyfan w kazdym gescie bedzie sie doszukiwał "nienormalnego" zachowania. 

Opublikowano

W tym roku mistrza juz znamy, niewiadomą jest jedynie czy vice zdobędzie Real, czy Barca.

Opublikowano

Hehe. Ja bym powiedział ze wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania Sevilla - Atletico

Opublikowano

Atletico wygrało, bo jest dojrzalszą drużyną.

Opublikowano

Kabi to taki idealny odpowiednik tych fanbojów z rm.pl <3

Niestety psychiczny antyfan w kazdym gescie bedzie sie doszukiwał "nienormalnego" zachowania. 

No normalnie jak na niego, czyli miny i fochy :D Ale w sumie na dobrze mu wyszła ta nieskuteczność i brak posyłania do niego ciągle piłek, w końcu starał się aktywniej brać udział w grze, nawet jakieś tam odbiory próbował zaliczyć. Jeśli tak ma wyglądać wizja Rafy, że nie wszystko jest grane na Crisa, a on przy okazji ma brać większy udział w grze całego zespołu to mi to pasuje. 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ale tey. Przecież Ronaldo normalnie zachowywał się. Tylko ty teraz szukasz dziury w całym.

Opublikowano

Nie tylko ja widziałem jak machał łapami czy narzekał, że mu nie podawali w polu karnym. Wiem co widziałem, możliwe że Wy macie inną interpretację tego co widzieliście, a inną ja.  Kabi tego może nigdy nie widzieć, a ja widzę dosyć często dopóki Ronaldo sam gola nie strzeli.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Penaldo w formie.

Genialny mecz Ronaldo.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

E tam, tylko 5 bramek Ronaldo (póki co).

Gra na swojej naturalnej pozycji i robi tam, oj robi.

Opublikowano

Ronaldo wróciła zabójcza skuteczność i bardzo dobrze, tak trzymać.

Opublikowano

Ale co w ogóle grał Real na tle Espanoylu, gdzie co druga akcja Realu gwałciła obronę Katalończyków. Coś czuję, że z TAKĄ pomocą, rekord pichichi wisi na włosku. :obama:  Mam tylko nadzieję, że do meczu z Barcą spadnie im forma, bo nie chcę powtórki z zeszłego roku. Barca póki co słabiutko, Messi słabiutko (co w sumie jest wyrażeniem równoznacznym) i mocno się obawiam o wynik dzisiejszego meczu (zwłaszcza, że wariat na bramce)