Opublikowano 15 marca15 mar Mam zamiar też kupować gry z GC dla tego moje pytanie o dongla/przejściówkę pod ową konsolę.
Opublikowano 15 marca15 mar 9 godzin temu, N1C3L0R3 napisał(a):Zastanawiam się nad kupnem Wii Moje pytanie czy inwestować w takiego moda ?Czy może wystarczający jest ten zwykły dongl/przejścówka za ułamek tej ceny ??Ktoś używa? Może się wypowiedzieć :) ?Jak chcesz rafał ale to nie będzie dobrze wyglądać.Dla mnie najsensowniej wygląda Wii podłączone oryginalnym kablem composite do starszego telewizora a najlepiej podpięte pod crt.
Opublikowano 15 marca15 mar Wiem, ale takiego TV nie posiadam, nawet jeśli bym chiał to nie mam go gdzie ustawić/postawić. Zostaje to co mam po HDMI.
Opublikowano 15 marca15 mar Siema Rafał. Jaki to miało sens usuwać konto i zakładać nowe? Jakie tego mamy L0R3
Opublikowano 25 marca25 mar Widzę, że na Zen można kupić niezłe zestawy Wii JP. Dużo pierdzielenia jest z zmiana regionu/języka ?
Opublikowano 25 marca25 mar Czy dużo to nie, choć to zależy też jakie masz doświadczenie z modowaniem konsol. Niemniej, instalacja system menu z innego regionu zawsze wiąże się z ryzykiem zostania z cegłą. Pytanie czy potrzebujesz rzeczywiście instalować europejskie system menu albo sprowadzać konsole z Japonii. W Polsce ceny nadal są niskie, niedawno kupowaliśmy na prezent i pakiet gotów do gry wyniósł nas 150 ziko. W sumie tyle, co dziesięć lat temu.
Opublikowano 26 marca26 mar Rozumiem, ale lubię się bawić tymi klockami. 🤗 Znalazłem Wii JP za śmieszne pieniądze na OLX w przezroczystej obudowie, pewnie jakiś mod. Jak przyjdzie będę próbował jej zmienić region/język.
Opublikowano sobota o 09:045 dni W dniu 25.03.2026 o 08:37, jakbu napisał(a):Czy dużo to nie, choć to zależy też jakie masz doświadczenie z modowaniem konsol. Niemniej, instalacja system menu z innego regionu zawsze wiąże się z ryzykiem zostania z cegłą. Pytanie czy potrzebujesz rzeczywiście instalować europejskie system menu albo sprowadzać konsole z Japonii. W Polsce ceny nadal są niskie, niedawno kupowaliśmy na prezent i pakiet gotów do gry wyniósł nas 150 ziko. W sumie tyle, co dziesięć lat temu.Zmiana Regionu okazała się banalnie prosta :) Jedynie z czym jest problem to z WiFi error 51330 za każdym razem po włączeniu konsoli. Usuwanie ustawień i na nowo konfiguracja naprawia problem, ale widzę że to nie tylko ja się z tym borykam :)