Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mam zamiar też kupować gry z GC dla tego moje pytanie o dongla/przejściówkę pod ową konsolę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 godzin temu, N1C3L0R3 napisał(a):Zastanawiam się nad kupnem Wii Moje pytanie czy inwestować w takiego moda ?Czy może wystarczający jest ten zwykły dongl/przejścówka za ułamek tej ceny ??Ktoś używa? Może się wypowiedzieć :) ?Jak chcesz rafał ale to nie będzie dobrze wyglądać.Dla mnie najsensowniej wygląda Wii podłączone oryginalnym kablem composite do starszego telewizora a najlepiej podpięte pod crt.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wiem, ale takiego TV nie posiadam, nawet jeśli bym chiał to nie mam go gdzie ustawić/postawić. Zostaje to co mam po HDMI.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Siema Rafał. Jaki to miało sens usuwać konto i zakładać nowe? Jakie tego mamy L0R3