Opublikowano 9 listopada 201113 l Biorac za podstawe klasyczny podzial na horrory i thrillery, to Krzyk kwalifikuje sie do thrillerow.
Opublikowano 9 listopada 201113 l Według współczesnego podziału oba te gatunki z reguły się jakoś łączą, a "Krzyk" to pastisz w sumie trochę obu właśnie. Post-modern slasher bym to nazwał. edit: a ch'uj wam Edytowane 10 listopada 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 10 listopada 201113 l Lista na zasadzie "wrzucmy troche niedorzecznych filmow, ze niby jestesmy oryginalni". Ja wszystko rozumiem, ze gatunek horrorow przezywa kryzys i w ogole... ale Wojna Swiatow?
Opublikowano 21 listopada 201113 l Przed chwila obejrzalem Apollo 18. Absolutnie swietny film. Taki BlairWitch Project w kosmosie, a dokladnie na ksiezycu. W dobie Transformersow gdzie wydaje sie grube miliony na efekty specjlane, Apollo 18 to unikat. Polecam!
Opublikowano 22 listopada 201113 l Tree of Life - spodziewalem sie czegos pokroju The Fountain a tak naprawde zobaczylem ciagnacy sie w nieskonczonosc, przesadnie ambitny film ktorego motto brzmi 'zobacz jaka ta chwila jest piekna, kochaj kazdego, oddaj ukochanych jezusowi i zyj dalej'. Patrzac na morde Pitta z wysunieta warga mialem ochote obejrzec jeszcze raz Bekarty Wojny a widzac morde Penna zatesknilem za 21 gram. Za duzo w tym filmie sie nie dzieje, mozna zobaczyc kosmos, planety, powstanie swiata a nawet dinozaury. Nie chce zle oceniac filmu bo wcale nie jest zly ale totalnie nie przypadl mi do gustu.
Opublikowano 22 listopada 201113 l przesadnie ambitny film ktorego motto brzmi 'zobacz jaka ta chwila jest piekna, kochaj kazdego, oddaj ukochanych jezusowi i zyj dalej'. Czy to nie jest ze sobą sprzeczne? Myślę, że jednak Malick miał większe ambicje niż takie motto. Edytowane 22 listopada 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 22 listopada 201113 l devils double 10/10 życie sobowtora udaya sadama hussaina na faktach
Opublikowano 30 listopada 201113 l Warrior - film opowiadający historie braci walczących w MMA. Sporo naprawde ciekawych wątków, nieco naciąganych akcji i świetnej gry aktorskiej. Moge polecić wszystkim którzy czają klimaty walki w klatce oraz przypadł im do gustu The Fighter z Bale'm. 8/10
Opublikowano 30 listopada 201113 l Przed chwila obejrzalem Apollo 18. Absolutnie swietny film. Taki BlairWitch Project w kosmosie, a dokladnie na ksiezycu. W dobie Transformersow gdzie wydaje sie grube miliony na efekty specjlane, Apollo 18 to unikat. Polecam! No no, bez przesady. Film fajny ale nie świetny.
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Conana wyłączyłem po 20 minutach, padaka totalna. Nawet Perlman i litry krwi nie pomagają.
Opublikowano 2 grudnia 201113 l conan 3d to pierwszy film na którym wyszedłem przed zakonczeniem z kina
Opublikowano 2 grudnia 201113 l To obejrzę Colombianę. Dzięki :* Dobra, wytrzymałem godzinę. Później skala niedorzeczności przekroczyła wszelkie granice. Wytrzymałem zwymiotowanie karty pamięci która transformowała się w dyskietkę 3,5' ale już wyszukiwanie w bazie danych na posterunku mnie przerosło. Po pijaku można obejrzeć, bo laseczka ma niezłe ciało i zabija w stylu hitmana Reszta to syf kiła i mogiła. Edytowane 2 grudnia 201113 l przez Stona
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Zobaczcie koniecznie 50/50 z Levitt'em. Bardzo rzadko zdarza się, by mieć tak skrajne uczucia podczas seansu. Edit: wersja jest już satysfakcjonująca. Edytowane 9 grudnia 201113 l przez Wiolku
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Masz na mysli tekkena z 2010? Edytowane 9 grudnia 201113 l przez Labik
Opublikowano 9 grudnia 201113 l mam na mysli : Tekken.Blood.Vengeance.2011.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.avi <ok>
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Narazie obejrzałem pierwsze pół godziny i było to miliard razy lepsze niż Tekken z 2010. PS. oryginała mam
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Zobaczcie koniecznie 50/50 z Levitt'em. Bardzo rzadko zdarza się, by mieć tak skrajne uczucia podczas seansu. Edit: wersja jest już satysfakcjonująca. znakomity film!!!
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Wlasnie obejrzalem tego tekkena. O niebo lepsze od tego chlamu z 2010 ale co to za jakies dziwne final formy Kazuyi i Jina (nie wspominajac juz o jakims kolosie Heihachiego zbudowanym z Mokujinow >_>). Ling jako glowny bohater i jej milosc i niezrozumienie czemu Mishima caly czas walcza, oh ah. Filmidlo nie dla mnie. Najwidoczniej zatrzymalem sie na Tekkenie 3 - jedynej epickiej czesci
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Wyszlo cos ciekawego w klimatach II wojny swiatowej, po Szeregowcu Rayn'ie?