LiSoQuan 23 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Nie, nie bedzie.. był tylko na Japan Store, teraz czekamy tylko na Prologa... Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 moze ktos mi powiedziec jakie trasy, oraz auta sa dostepne w prolog ( tym sprzedawanym na allegro ) ? Odnośnik do komentarza
PiotrB 9 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 moze ktos mi powiedziec jakie trasy, oraz auta sa dostepne w prolog ( tym sprzedawanym na allegro ) ? Wszystko jest podane na GTPlanet. Trasy (5 + inne warianty): # Superspeedway - Daytona International Speedway # The Road Course - Daytona International Speedway # Suzuka Circuit # Suzuka Circuit East Course # Fuji Speedway F # Fuji Speedway GT # Eiger Nordwand (Forward) # Eiger Nordwand (Reverse) # London (Forward) # London (Reverse) Samochody: http://www.gtplanet.net/guides/index.php/G...ogue_:_Car_List Odnośnik do komentarza
GnOOsny 1 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 dla chetnych http://allegro.pl/item290514171_gran_turis...it_nowosc_.html Odnośnik do komentarza
Lucass 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 240zł za demko i to jeszcze po japońsku? dziękuje, postoje... Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 240zł za demko i to jeszcze po japońsku? dziękuje, postoje... Już wszystko sprzedane Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Z premedytacja Ci co kupili moga wystawic to za 300zl. Znalazlby sie nie jeden jelen na ktorym mozna zarobic. Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Od srody jestem szczesliwym posiadaczem GT5:P. Dzwieki samochodow sa genialne, graficzka genialna nawet na SDTV (Eiger track wyglada o wiele lepiej niz w GTHD), sciganie sie online jest spoko, spychaja troche, ale jakos nie specjalnie duzo, standard mode w online timetrialach to czysty, maksymalny arcade, o wiele bardziej arcade niz Arcade mode w GT4 (IMO), na wyscig na fuji (profetional, 16 osob) jeszcze nie udalo mi sie wbic Rankingi maja sliczny podzial na samochod, trase, fizyke, opony - piekna sprawa - szkoda tylko, ze opony podzial na 3 klasy a nie na 9 bo iadomo,ze raczej malo prawdopodobne jest wykrecenie na S2 czasu lepszego niz na S3. Na niektorych trasach kolesie z najlepszymi czasami potwornie scinaja - mam nadzieje, ze Polyphony to naprawi, ale za to jesli jest miejsce w ktorym scinac nie mozna bo jest kara to dostajemy czarna flage i czas mierzony nam zmienia kolor na czerwony i juz wiadomo, ze sie nie bedzie to okrazenie liczylo, po kazdym pobiciu rekordu okrazenia podciagana jest pozycja z netu (bez koniecznosci wychodzenia do menu czy czegokolwiek innego) No i przegralem swoj pierwszy wyscig na Fuji - ale tylko 7 kierowcow wiec malo, ale za to fizyka na professional i juz nie bylo tak latwo Edytowane 4 Stycznia 2008 przez villain Odnośnik do komentarza
GMB 0 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jak wygląda podział serwerów? Mam nadzieję że nie ma takiej możliwości że gracze używający trybu standard i pro mogą ścigać się w tym samym wyścigu. Jest podział na PRO i Standard? Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Wyscigow online jest tylko kilka, nie ma wszystkich mozliwosci, jest tylko podzial na klasy samochodow - np na fiju sciga sie samochodami klasy S gdyz jest to dosc dluga trasa, do tego podizalu dochodzi podzial na fizyke i oczywiscie w danym wyscigu obowiazuje tylko jeden rodzaj fizyki i jeden rodzaj opon ale moga byc rozne samochody z danej klasy - co kto lubi, o zaczyna sie 2 wyscig na Fuji tym razem 9 osob. Co do lagow to ja odpukac ich prawie nie mam ... Odnośnik do komentarza
PiotrB 9 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Spis wyścigów online + tłumaczenia. http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=101220 Fajnie, że po raz pierwszy mamy tryb online w GT, ale ten tryb powinien zostać dość gruntownie poprawiony. Oto dlaczego: 1) system kar jest beznadziejny i możemy dostać karę za to, że ktoś nas walnie w tył 2) pozycje na starcie zależą od tego kto pierwszy wejdzie do danego pokoju/eventu 3) nie można robić pokoi prywatnych 4) za dużo chaosu i nieczystych zagrań Kilka filmików: EDIT: Sprawdźcie sobie pingi. http://www.speedtest.net/ Edytowane 4 Stycznia 2008 przez PiotrB Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 villain jaka masz wersje? Pudelkowa czy z PSS? Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Pudelkowa. Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wydałeś dwieściepiendziesionzłoty na demko? Odnośnik do komentarza
nightrunner 6 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wydałeś dwieściepiendziesionzłoty na demko? A co to pytanie ma wspólnego z tym wątkiem?? To jego sprawa i nie rozumiem czemu to aż tak Cię obchdzi Co do filmików to faktycznie jest jeszcze trochę do poprawy.... w ostateczności zostaje ściganie w gronie zaufanych znajomych, którzy nie będą świrować. Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wydałeś dwieściepiendziesionzłoty na demko? Tak dokladnie do 227 PLN. Kiedy bedzie polska premiera pelnego GT5 ? Za 1,5 roku ? moze Policzmy - 18mc -> 227/18=12,61 PLN miesiecznie - 4 piwka miesiecznie - mysle, ze moge tyle poswieci dla mozliwosci posmigania np. online, dla rankingow online aktualizowanych "na zywo", dla samej frajdy sluchania dzwieku F430, dla jak to mawia moj kumpel "okur*ienia serca" w wyscigach z fizyka professional gdzie zajac pierwsze miejsce nie jest latwo, a w niektorych przypadkach byc moze nawet nie da sie tego zrobic ?... za mozliwosc przygotowania sie do ewentualnych wrsow itd, model jazdy w GT5:P to zupelnie inna bajka niz GT4 ZUPELNIE INNA, za mozliwosc mszczenia sie czysta jazda na cieniasach, ktorzy probuja wywalic cie z trasy - niestety poki nie bedzie prywatnych pokoi nie ma cio liczyc na luzne wyscigi - najwiekszy wyscig w jakim bralem udzial - 14osob na Fuji - troche lagowalo (samochody lataly po calej trasie) + animka spadala na zakretach przy kilkunastu pojazdach do wygenerowania (tu sie musi Polypchony troche jeszcze postarac PS3 na pewno ma power do pociagniecia tego) ale najgorsze bylo to, ze startowalem z 2miejsca, grzecznie wychamowalem przed pierwszym zakretem, koles wje*al sie we mnie z tylu wywalilo mnie za trase, dostalem kare nie wiadomo za co (chyba za blokowanie ????? - nie zdazylem przeczytac) i spadlem na ostatnie miejsce... no ale jak beta test to beta test Anyway - mysle, ze mi sie oplacalo. Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 ile na PSS obecnie kosztuje ta gra, oraz czy mozna ja normalnie kupic? posiadajac karte master card/visa POLSKA? Odnośnik do komentarza
renegede 0 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja też byłbym skory wydać 227zł ale chce odrazu kupić kierownice(g25) więc czekam na europejską premiere Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 nie kupisz normalnie ja probowalem karta visa i maestro z UK i dupa Odnośnik do komentarza
BIBIKING 0 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) http://search.ebay.com/search/search.dll?f...&category0= tutaj macie Gran Turismo 5 wer. JAP pudelkowa za jakies 50 $ czyli ~125 zl wraz z przesylka do Polsk,i za 55$ mozecie kupic karte ktora upowaznia do sciagniecia:) Oferty za 40 $ ( 100 zl) maja drozsza wysylke( prawie 20 $) wiec wychodzi na to samo;) Edytowane 5 Stycznia 2008 przez BIBIKING Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 No dobrze, tak dokladnie to zaplacilem 214,12 (po dzisiejszym kursie dolara), z czego 48,9$ gra i 38,14 przesylka - gra dotarla z HK w 5 dni i 20h od momentu zamowienia, po raz drugi anyway - co kto lubi - jeden lubi wydac na wedke 3 000,00 a ja lubie wydac na gre 214,12... pozdrawiam, v PS mialem dodac w poprzednim poscie - widzialem w jednym z rankingoe goscia o xywie Qooora Odnośnik do komentarza
prestoneq 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) No niestety brak w prologu Nurburgringu skreśla go jak dla mnie. Szkoda liczyłem że będzie :cierpienie: . Edytowane 6 Stycznia 2008 przez prestoneq Odnośnik do komentarza
Lucass 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nie wiecie czy rzeczy kupione na japońskim PS Store również można ściągnąć 5 razy? Jeśli tak to możemy sie w 5 osób załapać na GT5P bez konieczności posiadania japońskiej karty. Na allegro jakiś kolo sprzedaje kod o wartości 5000Y za 190 zł, na 5 osób wychodzi po 38zł. Jakby co to ja się pisze na taki myk. Odnośnik do komentarza
PiotrB 9 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tekst z GT Planet: Gran Turismo 5 Prologue Online: The Real Crashing Simulator Odnośnik do komentarza
Lucass 0 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Byliby jeszcze chętni na Prologue za 38zł? Jeszcze 3 osoby i moglibyśmy już szpilać po necie w GT5 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi