Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

Ten sam trailer po raz trzeci :P

Tym razem w dobrej jakości (720p :potter:)

http://www.youtube.com/watch?v=54P9jX-ekno

Zwróćcie uwagę, że na tym trailerze widać wnętrza budynków, rozmieszczonych na tej nocnej trasie! Ktoś tu pisał o trasach z poprzedniej epoki i słabym otoczeniu?

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 406,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Trailer oraz niemal wszysytko w nim zawarte jest super i nie miałbym się do czego przyczepić, gdyby nie jeden drobny.. ale jakże ważny szczegół. Znowu jedynym samochodem, który uległ zniszczeniu (w dodatku nadal takim samym jak na GC/TGS) jest Subaru. Citroen i Suzuki, ktore w Imprezę uderzają nie mają ani ryski. Dziwna sprawa..

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Post pod postem ale po takim czasie to logiczne ;)

4427301242_ee0751eeba_b.jpg

4426539015_4a0520176c_b.jpg

4426539151_0067bc8d67_b.jpg

Te screeny potwierdzają to, że noc na wszystkich trasach jest możliwa. Jak widać wszystkie auta mają nromalnie działające oświetlenie w zwiazku z czym możnaby nawet zrobić zwykłe tory wyścigowe (nie trasy miejskie) nocą. Myślę, że jest szansa, ze nie robili silnika, który obsłuży takie oswietlenie tylko dla 1 czy 2 tras...

Opublikowano

ps wiadomo juz dlaczego tak dlugo robia tą gre:

29w0mrp.jpg

takie cos dodaja :D ciekawe ile osob by to zauwazylo

no i najwazniejsze:

SoonGT5.JPG

Soon czyli pewnie na e3 bedzie data :)

2wq96kk.png

ale widac ciagle dlubia nad gra :D

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Ciekawe czy bedzie można włączyć wycieraczki jak deszcz zacznie padać albo włączyć awaryjne jak polecimy w pejzasz :P

Opublikowano
Please bear with us - the end product will be worth the wait

Wierzę, mimo całego zamieszania wokół GT, teorii spiskowych itd. - WIERZĘ !!

Jednak nie daj boziu żeby tak nie było - (odpukać) bo jak nie to sam, osobiście kopnę w du*e każdego odpowiedzialnego za to "ważniaka" tak, że spadnie ze swojej, "karierowej wieży", na którą wspinał się całe swoje życie ... z wielkim hukiem, bólem i w świetle jupiterów.

Amen

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

SLS AMG w akcji i w realu i w gt5, wygląda bardzo sympatycznie, szef kuchni poleca :thumbsup:

Edytowane przez Kuno

Opublikowano

1z4kbip.png

popatrzcie na wieżowiec po prawej.

ja wiem ze to perfekcjoniści ale *** bez przesady

ps klik

jakby ktos chcial sciagnac trailer to ma link ppm->zapisz jako

Edytowane przez szpic

Opublikowano

polecam sciagnac ten filmik zapodany przez Szpica od razu na PS3 - na duzym tv robi wrazenie :)

P.S. na tym wczesniejszym screenie z kokpitu w nocy, widac nawet nierownosci obszycia skora O_o Nie da sie ukryc ze poziom przywiazania do detali bedzie masakryczny :D

Opublikowano

Mydlą oczy biurkami w wieżowcu, a pewnie nadal będą kartony i ogólna kapa. Nie uwierzę dopóki nie zobaczę i nie dotknę. Jak św. Tomassz

Opublikowano

popatrzcie na wieżowiec po prawej.

ja wiem ze to perfekcjoniści ale *** bez przesady

Patrze...patrze...i nie wiem o czym mowa :whistling:

Opublikowano

swiatla w pokojach ukladaja sie w napis GT :)

Opublikowano

Z tego co widziałem to w rzeczywistości cała ta konsola, ten tunel środkowy w sls amg jest cała z włókna weglowego, a tu na screenach widać jakiś szary plastik, więc nie są takimi perfekcjonistami :P

Edytowane przez Kuno

Opublikowano

No cóż, biorąc pod uwagę, że w istnienie nowgo builda GoW3 też nikt nie wierzył dopóki nie zobaczył porównania z eurogamera to jest duża szansa na kolejne masowe zdziwienie :)

Opublikowano

Trailer oraz niemal wszysytko w nim zawarte jest super i nie miałbym się do czego przyczepić, gdyby nie jeden drobny.. ale jakże ważny szczegół. Znowu jedynym samochodem, który uległ zniszczeniu (w dodatku nadal takim samym jak na GC/TGS) jest Subaru. Citroen i Suzuki, ktore w Imprezę uderzają nie mają ani ryski. Dziwna sprawa..

Ja tutaj nie widze nic dziwnego. Skoro premiera w okolicach jesieni to po co mają już teraz zdradzać to co wszystkich najbardziej interesuje? Chcą zaskoczyć graczy w ostatniej chwili. Chyba każdy w miarę myślący człowiek widzi jak teraz Sony postępuje z największymi tytułami. Najwięcej informacji pojawia się niedługo przed premierą. Tak było z KZ2, Uncharted 2 i GOW3. GOW3 po odpaleniu zaskakuje najbardziej bo względem dema jest spory skok a pierwsze 15 minut gry to jest coś czego ludzie w życiu nie widzieli w historii gier video. Gracz ma być pozytywnie zaskoczony a nie wiedzieć o grze wszystko parę miesięcy przed premierą.

Opublikowano

Oj to na pewno się zjawię :). Z nadzieją, że nie pokażą jakiegoś starego dema z TGS.

Opublikowano

Eh.. Szkoda, że tak daleko :/

Jakby było w Warszawie, pojechałbym na 100%.

Zdaj relacje jak uda ci się obadac demko ;)

Opublikowano

To Prologue pewnie bedzie tylko to jest taki chwyt, żeby sie więcej osób zjawiło :D

Opublikowano

Ok 1 dzien motorshow sie juz skonczyl. Czemu zadnych newsow nie ma ?

Opublikowano

Ok 1 dzien motorshow sie juz skonczyl. Czemu zadnych newsow nie ma ?

Wczoraj to był dzien dla prasy i innych vipów. Ja dzisiaj bylem i pogralem troche, ale ja to laik jestem więc wiele nie wywniskowałem :P. Nie wiem jaka to była wersja GT. Ogólnie to beka była, bo gra była po japońsku, a wszystkie fury na trasie to były nowe SLSy. Pośmigałem troche po nurburgringu, ale nawet całego okrążenia nie zrobiłem, bo miła pani powiedziała żebym dzieciom dał pograć. Ogólnie trasa jak i jego otocznie wyglądały mi na te z najnowszego bulidu, ale głowy nie daje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.