Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 381,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Nie czytałem. Jeśli to prawda to kolejny fail ze strony PD. Mało znaczący ale jednak:/

Opublikowano

prawda-felgi zmieniamy tylko w premiumach

Opublikowano

Po waszych wypowiedziach można wywnioskować tylko jedno.

GT5 = epic fail

W sumie może to być prawda bo jak dotychczas japoński developer nie zrobił żadnej dobrej gry na ps3.

Myślę że chcieli złapać wszystkie sroki za ogon a wyszło .... dokończę to zdanie po ograniu tytułu :thumbsup:

Opublikowano

prawda-felgi zmieniamy tylko w premiumach

no kur*a BEZ JAJ!/ To już nie jest śmieszne.

Ledwo wstałem ( wiem jest 15.00 ) a tu 3 strony złych informacji. Wczoraj chodziłem nabuzowany nowym GT dzisiaj jestem wściekły.

Informacja o felgach mnie pokonała. Dla mnie to największa zabawa ze starego używanego gniota zrobić konkretnego bolida na dobre feldze. I nagle się nie da?

Ja mam ciągle nadzieję, że PD skrywa ostateczni build gdzieś w piwnicach i pilnuje żeby przypadkiem nic nie wypłynęło. To by mi nawet pasowało bo Sony ostro pilnuje takich rzeczy.

Dla mnie to bez sensu żeby uwsteczniać poprzednie wersje..

Jak GT nie pyknie. Kupuje X'a i Forze.... nie chce mi się czekać kolejne 5 lat.

Opublikowano

Jak GT nie pyknie. Kupuje X'a i Forze.... nie chce mi się czekać kolejne 5 lat.

Jak cos, to mam na sprzedaz, razem z kierownica logitecha ;)

Opublikowano

Masakra panowie i panie. 24 listopada okaże się, że z GT zostały popłuczyny - brak GT Mode i będziemy śmigać bez przeciwników w trybie Arcade;)

A tak na serio, poczekajmy na wersje pełną. A to że ktoś tam gra "niby" w wersje pełną, to nie chce mi się wierzyć. Pozdro.

Opublikowano

A wiadomo kiedy pojawia sie pierwsze recenzje? Bo ja tam w nie wierze w jeden z ostatecznych buildow tego czecha,bo skad niby by mial plytke? :) w czechach nawet te plytki nie sa produkowane...zreszta znajomy pracuje w fabryce plytek i wyniesienie jednej sztuki graniczy z cudem,kazda plyta jest rejestrowana systemowo,kazdy brak odrazu wychodzi na jaw.

Opublikowano

nrburgringnordschleife1.jpg

Jeszcze tylko 10 dni :wub:

Opublikowano

Oczywiscie to jest model standart? Wogole co to za pieknosci :wub:

McLaren MP4-12C '10 - premium
Opublikowano

Qczz3.jpg

Niesamowicie to wygląda :)

Edytowane przez pleju

Opublikowano

To górne (z ostatniego postu poprzedniej strony) to prawdziwe zdjęcie, nie z gry. Wiem, można się pomylić ;)

http://i.imgur.com/5Ajl3.jpg - 1080p

Reszta:

nrburgringnordschleife1.jpg

8LFmz.jpg

nrburgringnordschleife5.jpg

2zLuS.jpg

ApBmJ.jpg

Edytowane przez Texz

Opublikowano

To górne (z ostatniego postu poprzedniej strony) to prawdziwe zdjęcie, nie z gry. Wiem, można się pomylić ;)

http://i.imgur.com/5Ajl3.jpg

1080p

No myślałem że to z gry :teehee:

Opublikowano

To raczej GT6. :)

Fajnie, że mój ulubieniec będzie:

WFX9D00Z.jpg

Opublikowano

Spora część tych fotek wygląda jak prawdziwe zdjęcia.

Opublikowano

brzydko na fotach tekstura asfaltu wypada.

Opublikowano

brzydko na fotach tekstura asfaltu wypada.

Postrzele sie z łuku w kolano :wallbash:

Opublikowano

Photomode w GT5 to cos pieknego :)

Ciekawe czy roznica w modelach z gameplayu bedzie mocno widoczna i czy zrobili modele high poly fur standardowych :)

Opublikowano

nrburgringnordschleife3.jpg

ogien z wydechu XD

Opublikowano

No to wiemy jedną pozytywną rzecz o GT5: photo mode nie zawiedzie na pewno ;)

Opublikowano

No to wiemy jedną pozytywną rzecz o GT5: photo mode nie zawiedzie na pewno ;)

Porobisz parę fotek i będziesz mógł się pocieszać jak mogła ta gra wyglądać :turned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.