Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Torres po 31 meczach bez gola postanowił zostawić cien szansy na jego pobicie w następnym sezonie XD

• Odpowiedzi 16,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

(pipi)a, 31 meczów? :D JAKI WIEŚNIAK :D Myślałem, że jego niemoc trwała ze 3 mecze, a on naprawdę ciotą się stał :D Jak juskowiak kiedyś i 13 bramek dla repry :D

Opublikowano

Podobno Muamba sie wybudzil ze spiaczki. Jak tylko sie dowiedzial, ze Torres strzelil kolejne dwa gole dla Chelsea, to pewnie biedak pomyslal, ze musial byc w comie przez minimum 5 lat.

Opublikowano

Dzisiaj jeden z ważniejszych meczów. City - Chelsea jeszcze za czasów AVB można było spokojnie założyć, że Manchester nie będzie mieć problemów z wygraną, ale teraz to co innego. Chelsea za Di Matteo wygrała do tej pory wszystkie mecze. Dodatkową motywacją jest ciągła walka o 4 miejsce, bo Tottenham/Arsenal są spokojnie w ich zasięgu.

Opublikowano

Brawo dla pana Dean'a nie ma to jak podyktować karniaka za oberwanie po łapach z 2 metrów ;p Nawet najszybsze łapy NBA by nie zdążyły się przed tym schować, a co dopiero taki Essien -.-

Opublikowano

Bramka Chelsea też z dupy. City zasłużyło na zwycięstwo.

Opublikowano

Nie napisałem, że nie zasłużyło tylko, że sędzia wariat ;p

Opublikowano

Arsenal, któremu znawcy futbolu wieszczyli walkę o utrzymanie, już na trzecim miejscu. Siedem zwycięstw z rzędu, w tym pięć z zespołami z górnej połowy tabeli. Do końca sezonu (9 spotkań) mają już tylko dwa mecze z takimi ekipami, City i Chelsea u siebie. Coś mi mówi, że jedenastoletnia tradycja grania w LM zostanie podtrzymana.

No, albo spadną, słyszałem też takie typy.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Oglądałem wczoraj ten mecz Chelsea z City i trudno powiedzieć o grze Londyńczyków coś dobrego. City pokazało fajną, kombinacyjną piłkę i zwłaszcza po karnym piłkarze Manciniego robili z Lamparda i spółki wiatraki. Chelsea miała przypadkową bramkę i to w zasadzie tyle, w pierwszej połowie grali takie klopsy w obronie, że przed przerwą mogło być już 0:2. Zaskoczyło mnie w sumie, że City tak przyżarło w końcówce, zaskoczyła mnie zwłaszcza postawa Teveza, który asystował przy golu Nasriego. Teraz to punkty mogą już zgubić chyba tylko z Arsenalem, może Newcastle. Sprawa mistrzostwa rozstrzygnie się w takim razie pewnie na Etihad, 30 kwietnia i niestety po blamażu 1:6 na OT nie wróżę tam United sukcesu.

Z innej beczki, Liverpool mimo prowadzenia 2:0 przegrał u siebie 2:3 z QPR i całkiem możliwe, że w lidze zostanie wyprzedzony przez Swansea.

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

No niestety Loserpool gra katastrofę, trzeba wyjebać jak najszybciej drewno (Carroll, Adam, Downing, Henderson itd) i kupić kogoś lepszego. Dalglish też powinien dostać kopa w dupę. Ile można gadać, że grają dobrze, ale mają pecha i to przeciwnik strzela gole. Cały sezon to samo. Może dobrym pomysłem byłby powrót Torresa. Gdyby odzyskał formę, z Suarezem byłby mocny atak. W Chelsea gra beznadziejnie, jak paralityk. Nie potrafi piłki opanować, biegać mu się nie chce, do tego nie trafia 100% sytuacji, tam jest już skończony. Wczoraj schodził obrażony, bo go ktoś raczył zdjąć z boiska.

Chelsea wczoraj słabiutko grała, a wystawienie Torresa w pierwszym składzie to dodatkowe osłabianie własnej drużyny. Myślałem, że będzie ich stać na coś więcej, a tutaj ciągła obrona i sporo błędów. Mieli szczęście, że tylko 2-1, bo Balotelli (1 na 1 z brakarzem) i Nasri zepsuli bardzo dobre okazje.

Opublikowano
3509466_460s.jpg
Opublikowano

Podobno Rooney odwiedział Muambę w szpitalu. "Świetnie mu idzie, już prawie składa zdania" - powiedział Muamba.

Opublikowano

No niestety Loserpool gra katastrofę

f7e7635e-74bb-4827-874e-01fa7b9202ff_20101127100002_Images.jpg

Niech ktoś tam w końcu zrobi porządek.

fuuuuuuu.jpg

Arsenal umacnia się na 3 pozycji. Chelsea zepsuła, mieli dzisiaj okazję odrobić trochę straty do Tottenhamu.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Man City traci punkty po remisie ze Stoke. Jak United w poniedziałek pokona Fulham, będą mieć 3 pkt przewagi.

Opublikowano

Beda jaja jak przegra MU a finalnie na koniec sezonu wygra Arsenal.

Tak jest na to z 0,5% szans. Ale ja chyba postawie na to z 50 zł

Opublikowano

To tylko 12 pkt różnicy i to na dzień dzisiejszy, po poniedziałku będzie 15.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Niedawno to samo mówiono o Tottenhamie za ma bezpieczne 3 miejsce

Zwyrol to raczej w formie zartu, nikt normalny nie będzie traktował takiego rozwiązania w innej formie niz CUD

Edytowane przez Karol_1985

Opublikowano

Zgadza się, Tottenham strasznie szybko stracił te 10pkt przewagi, w tym momencie mają już 3 straty do Arsenalu. Niech się bawią dalej, to i 4 nie utrzymają.

Opublikowano

Szkoda, że Chelsea tego nie wygrała, chyba się skończył efekt nowej miotły.

Opublikowano

Hernandez teraz to taki Berbatov, czyli "nie wiem co robię na boisku i nie podawajcie mi piłki, bo nie chce mi się biegać". Ta sytuacja w polu karnym Manchesteru, no większość sędziów podyktowałaby z tego karnego, mieli szczęście.

Opublikowano

Ogólnie sędzia pomylił się 2x bo Kelly tez zaliczył rękę w polu karnym ... Tak jak tam nie było reki to tak tu nie ma karnego prosta matematyka ;p

Opublikowano

Gdyby to było na graczu Barcelony, to czerwona dla Carricka i karny na 99%. ;]