Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Co jest w tym bez sensu? Higuain to klasowy napastnik i parę niewykorzystanych sytuacji w ważnych meczach tego nie zmieni. Jest w najlepszym piłkarsko wieku, 28 lat, także jeszcze z 4 lata pogra na najwyższym poziomie. Sprawdź jakie on liczby we Włoszech wykręca, w Realu też dawał radę i nie jest nawet w 1/4 tak chu'jowy jak wielu myśli.

No i najważniejsze. Giroud to typowy fox in the box, który nie nadaje się do gry kombinacyjnej. Higuain jest lepszy w tym aspekcie i IMO świetnie wpasowałby się w styl gry Arsenalu.

Opublikowano

Ano to, że facet w najważniejszych spotkaniach znika. Zupełnie jak najważniejsi piłkarze Arsenalu. I tak jak nie jest w w 1/4 (pipi)*owy jak wielu myśli, tak też nie gloryfikowałbym go na podstawie statystyk z Serie A. O tych setkach nawet nie chciałem wspominać, bo zawalił drużynie narodowej naważniejszy mecz od wielu lat, w prostej sytuacji ryjąc butem o murawę. Poza tym, Arsenal musiałby wyłożyć za niego prawdopodobnie kosmiczne pieniądze, a jesli podkreślasz aspekt gry kombinacyjnej, myślę że znaleźliby się lepsi kandydaci. 

Opublikowano

Adam Jonhson bye bye, 5 lat w wiezieniu mu grozi i Sunderland go wyje.bał. Co te typy maja w glowach ja pier.dole.

Opublikowano

Zamiast pójść do profesjonalnej dorosłej diwy wyglądającej jak nastolatka wziął się za wyrywanie w necie, tak kończą frajerzy. Gdyby miał olej w głowie to by wiedział, ze warto przejrzec rokse.

Opublikowano

taka bramka i to w derbach  :obama:  czapki z głów

Opublikowano

goalline technology - ja pitole 3mm od remisu xDDD

Opublikowano

Ten sezon Arsenalu jest tragikomiczny. 

Opublikowano

wreszcie się Alexis przebudził, słaby dość ma ten sezon, pierwszy gol w BPL od października, ale wiadomo, kontuzje

Opublikowano

Uff Alexis kocham cie

Opublikowano

Piękny mecz, piękna wizytówka PL, mam nadzieję, że dzisiejszy odpowiednik z bundesligi będzie stał na takim samym poziomie :obama:

czy tylko ja wyczuwam dziś stratę punktów lester?

Edytowane przez Bielik